Това е стимул за всички граждани да се осигуряват на

...
Това е стимул за всички граждани да се осигуряват на
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Предлагаме да се вдигне максималният праг на пенсиите на 3 400 лв.

" Това е тласък за всички жители да се обезпечават на същинските суми и за всички трудещи се да способстват повече за обществената система. Тези две ограничения ще бъдат включени в пакета от 1 юли по наше предложение”, добави Гюров.

„ Продължаваме Промяната” показа пакет от 14 ограничения на обща стойност от 2 милиарда лв. за спряване с рецесията. Сумата е обезпечена от в допълнение събрани средства в бюджета и може да бъде употребена, без да се нарушава бюджетната рамка.

Мерките са основани на два съществени правилото, уточни още той. С тях ще се подкрепят най-уязвимите групи от хора - пенсионерите и тези с най-ниски приходи, както и бизнесът. Мерките, които към този момент са остойностени, ще бъдат препоръчани на утрешния Коалиционен съвет.

Предлага се съществено нарастване на пенсиите. От 370 лева на 450 лева и съразмерно нарастване на останалите. Целта е нарастването да изпреварва до момента насъбраната инфлация по този начин, че тези с ниски приходи да не усетят нарушение на тяхната покупателна дарба.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР