Това е стана ясно след запитване, отправено от депутатите Божидар

...
Това е стана ясно след запитване, отправено от депутатите Божидар
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Съдът отказал достъп на МВР до данните от телефо...

Това е стана ясно след питане, отправено от депутатите Божидар Божанов и Надежда Йорданова до Министерство на вътрешните работи. Божанов е изискал от Софийски градски съд да уточни с какви претекстове е бил даден този отвод. 

“Трафичните данни на Нотариуса могат да са основен детайл от следствието - с кого си е приказвал той преди убийството, къде е ходил; с кого са говорили други директно свързани с него лица преди и директно след убийството ”, написа Божанов. 

 



Новината идва на фона на все по-заплитащия се проблем към убийството на Мартин Божанов - Нотариуса и обвързвания с него “SS ” клуб, в която се е търгувало с въздействие в правосъдната система. Твърди се, че клубът е бил посещаван от висши магистрати.

 

Междувременно депутатът от ПП-ДБ Бойко Рашков упрекна сегашния вътрешен министър Калин Стоянов за теч на информация от ГДБОП към Нотариуса, по времето, в което Стоянов е бил част от службата, а Рашков - началник на Министерство на вътрешните работи. Самият Стоянов отхвърли тези обвинявания. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР