Това е сигнал какво ни чака, ако този господин и

...
Това е сигнал какво ни чака, ако този господин и
Коментари Харесай

Комуникационен експерт: Партиите отново минават в режим на предизборна кампания

Това е сигнал какво ни чака, в случай че този господин и неговите доближени се допрян до власт. Трябва доста ясно да се противопоставяме на тези дейности, то не е годно единствено за „ Възраждане “, а за всички политически сили.

Това разяснява информационният специалист Александър Христов пред Euronews Bulgaria по отношение на случая на конференцията на „ Възраждане “, при който от партията се пробваха да изгонят от залата на Българска телеграфна агенция публицисти от медии, които не харесват.
Виждам проблем в това, че избрани хора, без значение дали последователи на „ Възраждане “ или не, споделят: " Така им се пада, по този начин би трябвало! ", което е знак, че в обществото текат някакви процеси на напрежение. Хората се капсулират, стопират да гласоподават. От друга страна пък доста хора укоряват негласуващите и ги упрекват, че закопават България. Политиците в действителност би трябвало да извърнат внимание на това
По думите му преди изборите от партиите са били начертани огромни, дебели червени линии, които са били доказани и след вота в неделя.

„ Като че ли политическите сили минават в режим предизборна акция още веднъж, без значение от официално заявените старания и планове за сформиране на държавно управление “, уточни Христов и добави:

„ В този иден фрагментиран парламент политическите сили да седнат на една маса да се схванат е единственият вероятен вид за сформиране на държавно управление. “

Комуникационен специалист вижда добра последователност в посланията на политическите сили и известно възобновяване при „ Демократична България “.

„ Много мъчно едни нови избори след няколко месеца биха произвели нещо друго като резултат. Няма нито един сигнал, който да демонстрира, че това ще се случи “, безапелационен е той.

Според него, с цел да се увеличи изборната интензивност, е нужна обща, надпартийна акция.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР