Това е щокиращо, но не може да се спре дотук.

...
Това е щокиращо, но не може да се спре дотук.
Коментари Харесай

Съветникът на Радев: Президентът няма никакъв интерес да събира правителство

" Това е щокиращо, само че не може да се спре дотук. Логично е освен обществото, само че и способените институции да изискат от госпожа Бориславова обстоятелства и доказателства, защото се хвърля едно обвиняване, настройват се избрани групи от обществото. Едно лице, облечено във власт, би трябвало да знае, че когато хвърли сходно обвиняване, би трябвало да показа доказателства. " Така разяснява проф. Александър Маринов пред " България он Ер " изказванията на началника на кабинета на Кирил Петков, че български политици и общественици получават по 4000 лева месечно от Русия.

Съветникът на президента назова тези изказвания " шокиращи " и изясни, че не може да се спре дотук. Според него Народно събрание и предзидентът също би трябвало да се позаинтересуват от тези изказвания.

" Внушението е, че това държавно управление, което е в оставка и което другояче е съвършено, бяло, чисто, като детска сълзица, някой му пречи, прави злокобни заприказва да го събори. Това би трябвало да се отстрани.

Президентът няма никакъв интерес да събира държавно управление. В началото се надявахме, че те просто ще изпълнят не нечия воля, а това, което са дали обещание на гласоподавателите. Но е реалност, че нищо не направиха ", разяснява съветникът на Радев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР