Това е шокиращият момент, когато група пияни руски войници нахлуват

...
Това е шокиращият момент, когато група пияни руски войници нахлуват
Коментари Харесай

Пияни руски войници продължават да стрелят в окупирания Крим в отвратителни кадри

Това е шокиращият миг, когато група пияни съветски бойци нахлуват в локално кафене и стартират да стрелят в окупирания район на Крим.

Отвратителни фрагменти демонстрират по какъв начин наемническите войски тероризират локалните, до момента в който откриват огън, стрелят във въздуха и покрай главите на хората, като в същото време удрят с палки и бият мъже и дами в кафенето на крепостта. Имаше голям брой пострадвания, само че нямаше смъртни случаи от ужасяващия епизод.

Жертвите получиха счупени кости от жестоката военна навалица. Войските с автомати Калашников вилняха, откакто честваха Деня на бранителя на отечеството на Русия - прочут също като Ден на мъжете - в крайбрежното село Черноморске в северната част на окупирания Крим.

Запис от камера за наблюдаване беше публикуван от приятелката на жертва, която беше приета в болница в " тежко " положение, заяви Important Stories. „ Приятели, помогнете да разпространите видеото и да му дадете публичност, с цел да не се повтори това на следващия ден на вашите деца и близ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР