Това е схема, за да не може да се състави

...
Това е схема, за да не може да се състави
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Кадрите с насилие са били крити в други чекмеджета, не в тези на ГЕРБ

" Това е скица, с цел да не може да се сформира държавно управление с присъединяване на ГЕРБ ", съобщи пред БНР Радомир Чолаков, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС, в коментар на показаните за първи път след година в Народното събрание в петък фрагменти на принуждение над протестиращи от антиправителствените митинги през 2020-а година.

Според него това е част от " дискредитирането на ГЕРБ и част от изкопаването на нови изкопи сред ГЕРБ и останалите партии ".

" Не знам какви мръсни секрети могат да бъдат извадени. Някакви служители на реда са си надвишили пълномощията. Неприятно е, неприятно е, гадно е! Не знам къде са били крити записите, щом са излезли толкоз елементарно. По-скоро са били крити в други чекмеджета, не в тези на ГЕРБ и са изчакали тъкмо този миг, с цел да бъдат извадени в този момент, с цел да не може да бъде формирано държавно управление. Можеше да бъдат извадени още преди една година ".

Чолаков съобщи, че това е скица на президента Румен Радев:

" Това е схемата на президента Радев и на партия " ИТН ".

Актуализацията на бюджета ще бъде избор на доверие към президента Румен Радев и прелиминарен тур на президентски избори, съобщи още депутатът от ГЕРБ-СДС и посочи:

" Той споделя, разберете се за бюджета, с явното желание, откакто мине бюджетът, Народното събрание да бъде разхлабен благодарение на партията " ИТН ". Обективно обстановката демонстрира, че без ГЕРБ, не може да бъде формирано държавно управление. Има Такъв Народ ще поддържа актуализацията на бюджета, с цел да има пари за трети избори, след което Народното събрание ще бъде разхлабен незабавно и отиваме на трети избори ".

Радомир Чолаков акцентира, че ГЕРБ се опълчва на обвързването на актуализацията на бюджета с връчването на втори изследователски мандат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР