Това е сериалът, за който всички говорят! Сериалът, който всички

...
Това е сериалът, за който всички говорят! Сериалът, който всички
Коментари Харесай

Stranger Things 3 - по-добър, по-забавен, по-тъжен

Това е сериалът, за който всички приказват! Сериалът, който всички чакаха съвсем две години. Феномен, който се гледа на един мирис и кара сърцето ти безусловно да обикне героите му.

Stranger Things е още веднъж тук с третия си сезон и се надявам, че към този момент сте изгледали чисто новите 8 епизода, с които братята Дъфър по този начин обилно освежиха лятото ни. Ако пък не сте, умерено, няма да има спойлери нататък в текста!

Именно братята Дъфър съумяха да напипат една доста сензитивна нишка у зрителската душа - носталгията. Носталгията и детската непорочност са и движещата мощ на сериала, които го трансформират в освен това от следващата добре написана история.

 stranger things Netflix

Ако изпитвате носталгия към детството си, в случай че си спомняте с трогване по какъв начин обикаляхте до късно с колела на открито, по какъв начин си имахте цяла другарска тайфа, с която измисляхте бели и задачи, играехте на бордни игри и се промъквахте на всякакви места, то няма по какъв начин Stranger Things да не ви накара да се усмихнете и да пускате епизод след епизод.

Прибавете към това и отличен осемдесетарски саундтрак, препратки към обичаните ни движимости от това време и прекарване на всички първи трепети, които чувстваш когато си хлапе, заседнало някъде сред детството и съзряването, то Stranger Things ще ти се стори като нещо гениално.

А, да, да не забравяме и за мистичното страшилище, което преследва обичаната ни група от хлапета! И за новата “игрална” площадка в сериала - молът на Хоукинс!

 stranger things Netflix

Новият сезон несъмнено е по-добър, по-забавен, само че и по-тъжен от предходните два. Екипът прави показно по какъв начин равнището на един сериал може да не се смъква с всеки идващ сезон. Любимите ни герои несъмнено порастват и се развиват, както и “любимото” ни страшилище, което също еволюира в сезон 3 и е по-страшно (и гнусно) отвсякога.

Това е и най-забавният сезон досега, за което доста спомага бромансът сред Стив и Дъстин, които получават много повече екранно време дружно в новите епизоди. Братята Дъфър са надушили, че комбинацията сред двамата е попадение в десетката и изцеждат химията посред им по допустимо най-хубавия метод.

 stranger things Netflix

Към тяхната тайфа се причислява и също толкоз занимателната (и умна) героиня Робин, изиграна от дъщерята на Итън Хоук и Ума Търман. И по-малката сестра на Лукас, която завоюва сърцата на феновете с епизодичните си появи в предния сезон и в този момент справедливо играеше паралелно до основния каст през по-голямата част от сезона. И… о, да! Това момиченце е ОГЪН!

 stranger things Netflix

Първи любовни трепети, първи раздели, първо мотаене в мола, първи съществени загуби - новият сезон предлага от всичко на феновете и е доста допустимо в един и същи епизод да си поплачете от смях, а по-късно от тъга.

Към целия непроменяемо чудноват сюжет прибавяме и щипка съветски тайни теории и получаваме натруфен сезон, който не е ненужно раздължен или орязан. Точната доза “Странни неща”, на които не би трябвало да гледаш съществено, а с които просто би трябвало да се забавляваш!

 stranger things Netflix

Прочетете още:
"История на прислужницата " - светът, в който мъжете са отпадъци, а дамите кошмари 6 сериала от предните 20 години, които в никакъв случай няма да ни омръзне да гледаме!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР