Това е седмица, в която можете да продължите да развивате

...
Това е седмица, в която можете да продължите да развивате
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 април

Това е седмица, в която можете да продължите да развивате това, което започнахте през предходната седмица. Слънцето е в знака на действието, водачеството, новото начало - Овен. Луната и през тази седмица е растяща, сигурен знак, че това, което заложим като съответно деяние или стратегия ще пораства и ще се усилва.

Най-важните акценти през седмицата са свързани със следните астрологични събития:

На 12 април е точната среща на планетите Юпитер и Нептун в 22-ят градус на знака Риби. Тази тяхна среща е след 166 година разлъка. Двете планети са свързани с духовният свят, с милосърдието и състраданието. В знака Риби се намира и планетата на любовта, взаимоотношенията и финансите, Венера.

На 15 април в Риби ще премине и Марс, планетата на действието. Той ще остане в знака до 24 май. До огромна степен това може да предизвика настъпване на известно комплициране, безпорядък, човек може елементарно да се заблуди. Връзката с интуицията ще бъде водеща и определяща за посоката на дейностите и решенията. Това важи в най-голяма степен за водните знаци: Рак, Скорпион и Риби, земните знаци също могат да се доверят на своята интуция. Дева, Стрелец и Близнаци да внимават, с цел да не се подведат или заблудят.

На 16 април е пълнолунието в знака на равновесието и взаимоотношенията Везни. Дните към пълнолунието са наситени с доста страст и напрежение. С повече внимание към тези дни да подходят съществените знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

ОВЕН

Слънцето към момента транзитира през вашия знак. Седмицата е мощна, към момента можете да направлявате събитията, да започнете нова активност, нов план. Увереността ви  и мотивацията ви за триумф са мощна причина за вашия триумф. Социалната ви интензивност е висока, имате чудесни благоприятни условия да повлияете в колектива, в който работите. Покажете лидерските си качества и умения, защитете своята позиция, участвайте в диалози, изказвайте отзиви, подписвайте контракти. Новите контакти и хрумвания са носители на нови благоприятни условия. Влиянието ви измежду вашите съидейници, другари, поддръжници също е значимо, а повода за това отношение към вас са вашите качества. През тази седмица ще усетите мощната поддръжка на авторитетна персона, която също ще окаже позитивно въздействие върху триумфа ви. Насочете вниманието си към спомагателни източници на облага, съществуват действителни благоприятни условия да повишите приходите си. В дните към пълнолунието във Везни, което е на 16 април бъдете деликатни във взаимоотношенията с вашите сътрудници. Търсете компромисни решения, с цел да запазите значимите за вас партньорски връзки.

ТЕЛЕЦ

Седмицата носи провокации и известни усложнения за родените през втората декада на знака. В работните ви процеси, взаимоотношението с сътрудници и шефове са вероятни компликации или тип провокации. Запазете успокоение, проявете самообладание, защото след 16 доста от провокациите ще отпаднат. Ще можете да разчитате на повече шанс, на поддръжка или ще сбъднете ваша фантазия. Ако е допустимо съгласно мястото, което заемате във вашата активност, някои ще получат покачване. Позициите, които в този момент ще завоювате, ще имат продължително отражение. Периодът е мощен и удобен за създателите. Четирите планети в Риби - Марс, Венера, Юпитер и Нептун са носители на ентусиазъм и висок креативен капацитет. Все отново ще се наложи да деянията доза внимание, ласкателства няма да липсват, само че дали има истина в тях и каква е задачата? Ако усещате спад на физическата сила, дайте си отмора. Избягвайте контактите с хора, които ви натоварват.

БЛИЗНАЦИ

Силна за вас седмица, в която към момента можете да реалзирате своите цели, да започнете нова активност или план. Сега е моментът, когато можете да реализирате своя фантазия. Можете да разширите въздействието си, сферата на взаимоотношение, главната си активност. Насочете мислите си отвън рамките на това, с което сте се занимавали до момента, поставете си по-високи цели, гонете по-високи резултати. Слънцето в Овен ви подарява с убеденост и предпочитание за деяние. През седмицата ще постигнете положителни резултати в разрешаването на юридически въпроси, пътувания зад граници, бизнес с задгранични компании. Седмицата е удобна за преразглеждане на договорни взаимоотношения, сключване на контракти, работа с документи. Взаимодействайте и самоуверено отстоявайте своите хрумвания. Успех в региона на преподаването, при креативните персони, заетите в образованието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР