Това е психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на Ергенът“.

...
Това е психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на Ергенът“.
Коментари Харесай

Още една ергенка в Hell’s Kitchen! На всяка манджа мерудия

Това е психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на „ Ергенът “. След 10-на дни към този момент ще можем да гледаме брюнетката и в „ Хелс Китчън ”, където ще мери сили с други занимание готвачи.

„ Кухнята на Hell’s Kitchen ще се снабди и с първия си щатен риалити хипнотерапевт в лицето на Александра Гърдева. Със силата на своя сексапил и кулинарните си умения, тя ще се опита да омае началник Ангелов и да му покаже, че не всичко към нея е единствено цветя и рози! ” – написаха от шоуто, а под фотоса завялха куп хейтърски мнения.

Защо по дяволите още веднъж би трябвало да я гледаме. Имам възприятието че гледа в кое предаване ще взе участие Виктория Капитонова и незабавно след нея взе участие и тя в същите излъчвания. Пример за това са и в този момент Hells Kitchen, разясняват в обществените мрежи. Ивка Бейби обаче влезе в нейна отбрана, като разгласи, че най-вкусния ориз, който в миналото е хапвала е бил подготвен точно от Гърдева.

Това обаче не смегчи хейта. „ Не разбрахте ли, че тази жена не е приятна за слушане и гледане! Не я желаеме в следващото предаване! Разваляте ни удоволствието! “, пишат още възмутени. „ Защо е на всички места тази жена? Писна ни да гледаме едни и същи физиономии “. „ Вярно ли? Със сигурност няма да виждам тая боза! Едни и също тъпи патки ни се навират по малкия екран … “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР