Това е проучване, публикувано във в. Труд. Дали ще му

...
Това е проучване, публикувано във в. Труд. Дали ще му
Коментари Харесай

Ето Ужасното Във Всеки Според Зодията! Тези Са Особено Противни Егоистични Чудовища!

Това е изследване, оповестено във в. „ Труд ”. Дали ще му повярвате, си е Ваша работа, само че сигурно би трябвало да сте осведомени.Овен

Най-егоистичен

Най-егоистичните чудовища се раждат в интервала 21 март – 20 април. Ето ви образец – майката Овен обича децата си. Но дали би се лишила в тяхно име от своето улеснение? Удачна подигравка на характера на този знак би била върволяк от повалени или падащи бабички и дребни дечица, върху чиито глави запъхтяно препуска Овенът – от очите му излизат искри, а от ушите – пара. Те го назовават “пробивност ” и “независимост ” и имат милион пояснения за кошмарното си държание. За страдание никой не им се връзва – даже тези, които се преструват, че ги схващат.

Телец

Най-инатлив

Ако Овен се запъне за нещо, имате късмет – един ден ще му омръзне и самичък ще се откаже. Когато Телецът се запъне, няма мощ, която да помръдне тежките му копита от земята. Ако се случи този дебелоглав да е ориентиран в интерес на обществото, Телецът се трансформира в нещо като великомъченик деспот. Любовта му към движимостите и парите е пословична, само че в реалност не представителите на този знак са пинтии, а просто алчни. Е, някои хора настояват, че Телецът би продал и остарялата си майчица, в случай че от това ще изкара положителни пари, само че не им вярвайте.

Близнаци

Топ клюкари

Те ползват по някаква своя си формула Теорията на относителността. При тях E=mc2, само че Е е възможната истина, m – моментното въодушевление, а c – цялостната изгода за Близнака. Така под въздействието на скоростта на мисълта на бъбривеца Близнак истината се трансформира в безпределно разтегливо разбиране. Още по-неприятна е чистата и свята обич на Близнаците към клюката. За тях няма по-мъчително нещо от досадата. Ако използваме метафората със остарялата майчица – Близнакът не би продал своята като Телеца, само че незабавно би я сменил за нова по-щура и вълнуваща майка.

Рак

Най-непоносим

Ожените ли се за Рак, оженили сте се за цялото му семейство – даже и за от дълго време умрелия чичо пияч. Представете си 50-годишен мъж, който споделя на жена си: “Мама сподели да не си купуваме в този момент тв приемник. ” Сто на 100 е Рак! Когато си решат, представителите на този знак стават по този начин непоносими, че даже и въпросната им майчица мъчно ги устоя. Те могат да се цупят с дни, седмици, месеци, даже с години. Използват това като инструмент и оръжие против най-близките си. Ако им позволите, с изнудване и манипулиране ще ви командорят и водят за носа.

Лъв

Най-единствен

Лъвът е детенце, което танцува пред тв приемника, с цел да бъде видяно от майка си и татко си. Ако ще живеете с него, по-добре си купете нашийник и сами си го нахлузете на врата. Изпишете на челото си: “Ти си царят ”, с цел да не се постанова да си отваряте устата в негово наличие. Всеки Лъв живее с твърдото разбиране, че е мегапрекрасен и свръхвеликолепен стопанин на паплач от роби (в това число сте и вие). Страхотни сноби са, по тази причина и се държат пренебрежително и надменно. И да си знаете – в никакъв случай не показвайте пред Лъва, че и вие имате качества.

Дева

Най-заблудена

Една от най-комичните двойки би била сред самовлюбен Лъв и придирчива Дева. Враговете на Девите ги винят, че са меркантилни, дребнави и заядливи. Всъщност те са мазохисти, които хем държат да поемат цялото задължение на човечеството върху плещите си, хем по-късно се оплакват и мърморят. Девите са в непрекъснато търсене на съвършенството – у себе си и у другите, заради което са минимум съвършената зодия. Тъпчат на едно място, без да си дават сметка, че съвършенството не съществува, просто зависи дали го гледаш със или без очила.

Везни

Най-лъжовни

Ако не искаш да те лъжат, не приказва с Везната. Това е остаряла индианска мъдрост (или най-малко би могла да бъде при известни условия). Везните не мамят от неприятно възприятие, те просто желаят да ви пощадят. Например попитайте ги: “Дебела ли наподобявам в тези безобразно опънати къси панталонки? ” Незабавно ще ви уверят, че сте супер и че целулитът ви се вижда единствено под микроскоп, и то най-вече, в действителност само от вашата позиция. Прословутият им такт се състои в това, че с ласкателства и неистини съумяват да ви убедят да извършите това, което те желаят.

Скорпион

Най-мразен

Защо ли сладките отровни гадинки са дали наименованието на този колосален зодиакален знак? Скорпионите са полови хищници, зли гении и черни магьосници, забъркани в една обща маниакално-ненормална персона. Тъй като са екстремисти, за тях няма приблизително състояние – всичко е или бяло, или черно. Трудно е да избере човек дали желае да бъде любен или ненавиждан от Скорпиона. За обекта на възприятията си той е деспотичен и ревностен. За този, който го е разочаровал – злопаметен и подъл. При всички случаи е най-добре да не ви виждат.

Стрелец

Най-дразнещ

За Стрелеца предишното не съществува (къде ти време да мисли за него?), бъдеще също няма (още не е дошло). А той живее в тесния кулоар сред тях – в сегашното. Затова и харчи, все едно на следващия ден пари няма да му трябват, пие като за последно, смее се като изпуснат, дрънка, без да се замисли, че може да обиди някого, и прави дивотия след дивотия от чиста жизненост. Не очаквайте в главата на Стрелеца да се завърти дълбока мисъл. То е все едно да си въобразявате, че може да ви отвърне тактично на въпроса: “Кои мои дефекти те нервират? ”

Козирог

Най-досаден

Чичо Скрудж по нощна шапчица брои пари под светлината на мъждукащата свещ. Това е Козирогът – трудолюбив като мравка, циция, скъперник и сухар. Слънчевата светлина и спонтанната наслада са неканени посетители в дома му. За него контролът е едно от най-важните неща, по тази причина тотално губи надзор, в случай че се случи различен да управлява парада. Човеконенавистничеството е мека дума, в случай че желаеме да опишем Козирога. Той ненавижда себе си, презира околните си и е недоверчив към всички. Загадка е по какъв начин съумява да прикрие това под маската на учтив и отстъпчив човек.

Водолей

Най-извратен

Даже не се и наскърбяват, като им кажете, че са ненормални. За тях това, че са разнообразни от нас, профаните, си е комплимент. Носи им се славата на безчувствени, тъй като се държат дистанцирано и не реагират прочувствено съответно даже в интимни обстановки. Водолеите демонстрират състрадание и обич, само че към гладуващите в Африка, а не към околните си. В описанията на зодията им постоянно участва една фраза: “Те като че ли са от друга планета. ” Това не е правилно! Водолеите са основани на Земята – от свръхсекретен и мощен изкуствен интелект.

Риби

Най-жалки

“Тъпчи ме, мачкай ме, бий ме ” – съгласно вас какъв е животът на индивида, чийто външен тип като че ли крещи да го тормозят? Тежък и недопечен, несъмнено. А щом е тежък, би трябвало да се облекчи. Рибите обичат да живеят в приказките, по тази причина и постоянно прибягват до поддръжката на духа от бутилката, Гъбарко, вълшебната гъба или Дядо Господ. Докато търсят избавление в паралелните светове, те безусловно губят връзка с сегашното. Животът им е комплицирано кълбо конци, чийто край е невероятно да бъде открит. За похлупак хората бъркат щедростта им с нелепост и отстъпчивост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР