Това е процедура за възлагане на услуга – доставка на

...
Това е процедура за възлагане на услуга – доставка на
Коментари Харесай

Гвоздейков за въздушните линейки: В договора нямаше записана цена на летателен час

Това е процедура за възлагане на услуга – доставка на два медицински вертолета, които да бъдат с екипаж, механически състав и до тук завършва всичко. Това съобщи министърът на превоза в предаването " Офанзива " по Нова Нюз във връзка контракта на служебния министър Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни за въздушните коли за спешна помощ и разногласието до какъв брой е бил преференциален за България.

Всеки вертолет планирано може да направи по 250 часа годишно, предвижда Гвоздейков и посочи, че става дума за 18 млн. лв., само че не знае къде е записано цената на летателен час. Около 1 млн. на месец коства тази услуга. Длъжни сме всеки месец да заплащаме тази цен, сподели министърът на превоза.

По думите му  " лети не лети, плащаш 1 млн. и сме длъжни всеки месец след сключване на контракта да заплащаме тази цена. Гвоздейков изясни, че в техническата спецификация и в контракта, подписан от служебния кабинет, нямало условие да бъдат обучавани водачи и медици. Той отхвърли думите на своя предходник, че постигнатата цена за летателен час е най-ниската и че било заложено гратис образование на водачи и на медицински екипи

Самото изявление на Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни бе вървене по доста тъничък лед. Зад изявлението стоеше неуспеха на екипа, който работи по въпроса. Това е процедура за възлагане на услуга, която цели доставката на два хеликоптера, с механически състав и това е. Държавата да обезпечи хангарите, оперативните бази. Едната база е заложена на летище София, другата – до военновъздушното учебно заведение в Долна Митрополия, сподели Гвоздейков.

Той се базира на контракта, където не е записано образование на медици и на водачи. В тези 24 точки като ангажимент на изпълнителя, няма ангажимент да образова водачи, нито медицински личен състав, сподели Гвоздейков.

Относно " сглобката " на ръководещата коалиция, той изясни, че задачите Шенген, Еврозоната и законодателните промени, свързани с Плана за възобновяване и резистентност сплотяват държавното управление. Българският народ реши, че двете политически обединения, които бяха на първо и на второ място, би трябвало да бъдат показани по този метод. Държим се като тим, който би трябвало да извърши тези задания, показани пред нас, сподели транспортният министър.

За посещението на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, Гвоздейков изясни, че той е употребявал държавния операционен оператор Авиоотряд 28, от съображения за сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР