Това е последната жена на починалия син на Тодор Живков

...
Това е последната жена на починалия син на Тодор Живков
Коментари Харесай

За първи път: Вижте уникални СНИМКИ на жената на покойния Владо Живков

Това е последната жена на умрелия наследник на Тодор Живков - Владимир. За първи път необятната аудитория вижда фотоси на красивата Валентина, която постоянно до момента се е криела от светлините на прожекторите. За своите правилни читатели " България Днес " освен откри снимки на брачната половинка на Владко Жиков, само че разбра и повече от любопитни детайлности за нея.

 Валентина е хубавица

Валентина е хубавица

Оказва се, че Валентина е сполучлива бизнес дама. И е съучастник не с кого да е, а с индийския гуру Сандип Кумар. Двамата провеждат разнообразни йога семинари и образования за духовно извисяване и здравословен живот. Основен преподавател е Кумар, единственият жив възпитаник на починалия към този момент Свами Дев Мурти. Учителят от Хималаите бе първият йога, който пристигна у нас преди повече от 20 години. За него се твърди, че има свърхестествени качества за надзор над мозъка и тялото си. При демонстрации пред десетки възпитаници Свами дърпа със зъби 20-тонен камион. В различен случай показва по какъв начин, лежащ на земята, през него минава кола, а секунда по-късно става и нищо му няма. Ученикът му Сандип Кумар към този момент е придобил сходни качества, само че за разлика от учителя си се е съсредоточил върху това да е преподавател, а не да работи за усъвършенстването си. Самият Кумар дава уроци на световнопризнати звезди като Орландо Блум, Селена Гомес, Алесандра Амбросио, Нина Добрев, Дженифър Анистън. Именно те са специфичните му клиенти на първите редове, когато идва за няколко дни в Щатите, с цел да преподава своите медитации и курсове за самоусъвършенстване.

 Годеникът на Елизабет пътува с нея

Годеникът на Елизабет пътува с нея

Самата Валентина Танчева се занимава с йога от 35 години. Завършила е курс по лечебна йога в Харидвар, Индия. Специализирала е йога механизми срещу болки в гърба. Като ученичка на Сандип Кумар работи взаимно за разпространението на йога като път към здравето. Валя е приключила и стопанска система в УНСС, както и публицистика в СУ.

 Йога инструкторката провежда семинари по целия свят

 Йога инструкторката провежда семинари по целия свят

Тя постоянно пътува до Индия, където е посетител на известни йога учители, някои от които, в това число Кумар, са идвали в София към този момент няколко пъти. Учителят е удивен от страната ни, както и от хората, които идват на духовните му занятия. Самата Валя не яде месо, заобикаля глутен и млечни артикули и сама подготвя храната си. Рядко върви на заведения за хранене, въпреки че е извънредно поддържана и никой не й дава годините.

 Владо Живков

Владо Живков

Само преди дни Валентина и щерка й Елизабет отслужиха литургия във връзка 40 дни от кончината на Владо Живков в софийска черква. На събитието не участваха другари на сина на Тато, а единствено фамилията.

 Слонът, моят другар - с Елизабет на път

Слонът, моят другар - с Елизабет на път

Валя е в прелестни връзки със сина на Владо Живков от първия му брак с Маруся Мирчевска - Тодор Живков. На всеки 10 ноември тя и двете й девойки се обаждат да честитят рождения ден на Тошко, който сега продължава да се занимава с покер и даже да е сполучлив в играта. От доста време той е женен за рускиня и двамата имат деца. Живеят в Щатите.

 И в празненства с танци взе участие Валя

И в празненства с танци взе участие Валя

На 20 ноември, когато е родена Валентина, Тодор Живков-внук не пропуща да й се обади, като върне жеста. Голямата фамилия Живкови постоянно се е разбирала съвършено.

 С гаджето на Елизабет и индийски йога

 С гаджето на Елизабет и индийски йога

Красивата жена на починалия Владо Живков в никакъв случай не е била срещу първата му жена - Маруся Мирчевска. Двете не поддържат връзка, само че и не са в спор. Години наред Маруся и синът й Тодор, който през днешния ден се показва като Тед, не поддържаха контакт с Владо Живков.

 Всички асани са лесни за Танчева

Всички асани са лесни за Танчева

Синът на Тодор Живков и Маруся Мирчевска се женят през 1979 година, а на 10 ноември същата година се ражда синът им. Бракът им трае единствено няколко години. Двамата се развеждат, само че на Маруся са й отнети родителските права и дребният Тошко живее при татко си. След 1989-а тя съумява да върне сина си и двамата отпътуват за Америка, където живеят и до през днешния ден. Жената, която избавя Владимир Живков от кошмара след 1989 година, е втората му брачна половинка Валя. Тя го избавя от банкрут - веществен и нравствен. Ражда и щерка от него - Елизабет, която приключи фешън дизайн в чужбина и се изявява като бижутер.

 Вдовицата обича да язди и коне

Вдовицата обича да язди и коне

" Младите се обичаха доста. Запознаха се, откакто първата му брачна половинка на Владко отпътува за чужбина. Дъщеря ми приключи и стартира да работи в " Знаме на мира ". Оттам обаче я уволниха, откакто мина под венчило с Владко. После се роди Елизабет ", изясни началото на любовта на дъщеря си и Живков майка й - баба Зорка, пред вестника.

По подигравка на ориста сродяването сред младите Владко и Валя става тъкмо след събитията 1989 година, когато Живков е в недружелюбност и под домакински арест в Бояна с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Именно тогава някогашният Първи остава със заплата от 80 лв., която по-късно подвигат с 30 лева, а тогавашната готвачка баба Зорка взима телешко от кухнята, с цел да му готви. " Живков постоянно е бил търпелив човек, в никакъв случай и за нищо не сме се карали семейството. Децата също доста се разбираха ", твърди баба Зорка, която преди време загуби мъжа си Николай Костов в резултат на заболяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР