Това е последната им граница. След осеммесечно закъснение ракета най-накрая

...
Това е последната им граница. След осеммесечно закъснение ракета най-накрая
Коментари Харесай

Освобождаване на ракетен комплект останки от 330 души, включително Джордж Вашингтон, JFK и „Стар Трек“, хвърлени в космоса: „Постоянен мемориал“

Това е последната им граница.

След осеммесечно забавяне ракета най-сетне ще пусне в дълбокия космос останките на 330 души от всички сфери на живота – в това число Джордж Вашингтон и основателя на Стар Трек Джийн Родънбъри.

Първият Enterprise Flight на основаната в Тексас компания Celestis Inc. е плануван да излети в 2:18 ч. сутринта в понеделник от Кейп Канаверал във Флорида, отбелязвайки първия път, когато човешки остатъци ще бъдат пуснати на Луната и оттатък нея от комерсиална компания.

Двустепенната ракета Vulcan Centaur първо ще пусне 62 от дългите 1/4- и 1/2-инчови титаниеви капсули, цялостни с ДНК или кремирани остатъци на Луната, в 6-футов висок, 8-футов -широко устройство, наречено Peregrine Lunar Lander.

Той ще се трансформира в „ непрекъснат монумент “.

След това галактическият транспортен съд ще води останалите 268 капсули над 185 милиона благи в дълбокия космос, където те ще „ обикалят към слънцето вечно “, сподели основният изпълнителен шеф и съосновател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР