Това е последната четвърта седмица от коридора на затъмненията. Ходът

...
Това е последната четвърта седмица от коридора на затъмненията. Ходът
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 юни до 5 юли

Това е последната четвърта седмица от коридора на затъмненията. Ходът на събитията значително е обвързван с трендовете, които са почнали да се развиват по-рано. В края на седмицата, на 5-ти юли следва полусенчесто лунно затъмнение в Козирог, чието  влияние ще се усеща няколко дни по-рано. Това затъмнение е огледален облик на затъмнението от 10 януари. Възможна е кулминационна точка на събития и трендове,  почнали през юли, 2019 година Лунните затъмнения усилват силата на Пълнолунието. А то постоянно предвещава край и смяна в посоката на придвижване.

Няколко дни преди Пълнолуние, в деня на самото Пълнолуние и няколко дни след него е доста значимо да не се взимат прибързани, съществени решения, които са повлияни от страстите. За родените в дните към затъмнението предстоят основни, фрапантни трансформации.

Венера, планетата на любовта, взаимоотношенията, оценката, парите мина в непосредствено придвижване след своето ретроградно 44-дневно изгнание. През тази седмица тя ще се движи решително напред и ще усетим позитивното й въздействие.

Марс минава в знака на лично ръководство - Овен. Марс е планета, която се свързва с действието, интензивността, силата, пристрастеността, само че има и разрушително въздействие - яд, експанзия, война.

Възможността за деяние е лимитирана заради назадничав Меркурий. Избирайте борбите си през тази седмица, допустимо е да бъдете провокирани.

ОВЕН

Вие в най-голяма степен ще бъдете повлияни от прекосяването на Марс в знака Овен. В продължение на шест месеца до края на годината, той ще бъде във вашия знак. Това е извънредно дълъг интервал - нормално Марс престоява в един знак шест седмици. През този дълъг интервал ще се наложи да извършите съществени промени в своя темперамент, да преоцените дейностите си, да овладеете мощната си импулсивност, вродената ви припряност и несдържаност. Това е пололожителното влияние на знака, само че в случай че не съумеете да овладеете тази мощна сила, вероятни са опустошения в разнообразни равнища от живота ви. Тази седмица е динамична, а събитията значително ще зависят от държанието ви. Меркурий е назадничав, не се предлага започване на нови действия, макар вътрешния ви повод. Възможни са недоразумения в региона на връзката. Пълнолунието и затъмнението ще опълчват още веднъж две значими тематики в живота ви: работа и семейство. Заключителен стадий за процеси, почнали през лятото на 2019г. и опция за слагане на ново начало.

ТЕЛЕЦ

Запазете скоростта и посоката, в която се движите. Въпреки мощното ви предпочитание за смяна, за нещо ново, седмицата ви слага известни ограничавания. До огромна степен събитията, които ще се случват, изискват да деянията самообладание или  преодоляване на вътрешни съпротиви. Марс, планетата на действието и интензивността в продължение на шест месеца ще ограничи в огромна степен дейностите ви. Периодът ще бъде деен за тези, които живеят в чужбина, или активността им е обвързвана с чужбина и чужденци. Марс ще ви накара да се насочите към вътрешни разбори, търсене на един по-висок смисъл на живота ви, а това може да се реализира посредством духовни практики, медитации, разбори, образования. През този интервал внесете ред в мислите си, преценете посоката си на придвижване, успокойте мозъка. Подобрете своя темперамент като се справите с ината си, научете се да отстъпвате, бъдете толерантни, прощавайте. Използвайте най-важното качество на вашия знак – търпението. Именно посредством него ще избегнете разрушителните спорове, които могат да ви накарат да се чувствате жертва. Фокусирайте се върху това, което ви стимулира и има стойност в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Месец юли и настоящата седмица ще ви накарат до известна степен да преобърнете живота си. Като знак, обвързван с менталните процеси, ретроградния Меркурий ще ви сложи пред нуждата да измененията и изчистите тези мисли, които ви пречат да имате живота, който желаете. Намирате се в интервал на сериозна пренастройка на вашата ценностна система. Отделете време и подредете своите цели, открийте това, което ви прави щастливи. Венера е в Близнаци и ще остане в знака до 8 август. Насочете внимание към благоприятни условия за възстановяване на финансовото ви състояние. Марс транзитира през вашия дом, обвързван с приятелите, работата в групи, бъдещето. Канализирайте силата си и я вложете в подобаваща активност. Можете да преодолеете всяко предизвикателство, пробвайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, посредством репутацията, която сте си обезпечили можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо публично състояние. Бъдете уверени, следвайте целите си и отстоявайте ползите си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР