Това е подобен период, съвпадащ на оня, когато се появява

...
Това е подобен период, съвпадащ на оня, когато се появява
Коментари Харесай

Революционни промени през 2024-та? Астролог заговори за перестройка, но в САЩ и ЕС

Това е сходен интервал, съвпадащ на оня, когато се появява Михаил Горбачов и приказва за измененията в социалистическия блок, разяснява Славчо Митрев 

През 2024 година, която ще е под знака на Слънцето, ще станем очевидци на събитията, които ще са показателни във връзка с трендовете за развиването на цивилизацията ни в идващите 30 години. За тези, които помнят разпада на социалистическия блок и перестройката, може да се каже, че това е сходен интервал, съвпадащ на оня, когато се появява Горбачов и приказва за измененията. Светът към този момент няма да е еднолично лидерстван от Съединени американски щати. Това предвижда известният пловдивски астролог и откривател Славчо Митрев, който е и създател на центъра „ Астрология за всеки “.

Според него 2024-та ще е сложна година за България. „ Разочарованието на хората ще е подбудено най-много от рестриктивните мерки на сегашните контракти и съюзи. Ще ни вкарат разнообразни условия, които няма да са от изгода на народа “, предвижда в сказка с астролога Катя Стоева, видеозапис от която е оповестен в YouTube канала на aстрологичния център.

Той загатна, че в обособени интервали от годината, като да вземем за пример през ноември, светът ще е в безпорядък и отвред ще ни спор рискове. Това ще е време на огромни структурни промени в Съединени американски щати и Европейски Съюз, което евентуално ще е обвързвано и със промяна на модела на ръководство. 

„ Глобалният свят претърпява съревнование сред огромни сили. Това се показва в непрекъснато пораждане на горещи точки и спорове с военни дейности, както и във обстоятелството, че нито един от тях към момента не е приключил с благополучен край, т.е. устойчиво помирение с премахване на несъгласията, които са го породили “, разяснява астрологът, който е инженер-физик по обучение.

„ Слънцето е шеф на 2024-та, а това допуска нещата да са свързани с по-голяма резистентност, неизменност, пасивност, само че ще продължи наклонността, обвързвана с битката на характерностите, на егото, на властта. Все отново ще се ускори и креативният детайл в проявата сред хората “, прибавя той.

„ Темата за раждаемостта и контрола върху нея ще става все по-актуална. Капиталите на международен проект търпят преструктуриране, делене на по-малки институции, които ги ръководят. Ще се развиват осведомителните системи със страничните резултати и проблеми, които ще основават, като операция и надзор, власт и така нататък “, изяснява Митрев. 

„ Тенденцията, която ще следим през идващите 12 месеца, може да се дефинира като роене от една ясна пирамидална конструкция към голям брой сходни фигурки. Ще продължи да се развива и изкуственият разсъдък “, прибавя той.

Според него връщането на Плутон във Водолей ще е в основата на значими раздвижвания в света. Не че ние като елементарни хора в периферията на една империя ще го усетим, само че това ще се почувства въпреки и със забавяния, посочи астрологът.

„ Предстоят по-видими и динамични промени. Очаквам разтърсвания на финансовите пазари и то още от края на тази година и през януари. Това, което се случи през март-юни 2023-та, ще продължи “, посочи той.

Ще се ускори напрежението в съществуващи стопански и политически структури, предвижда Митрев.

„ През февруари центърът се измества. Ще е малко по-труден интервал за променливите знаци, тъй като в Риби се събират спорните сили на Сатурн с Нептун, Слънцето и Меркурий. Това ще внесе известни разтърсвания. За родените в първата десетдневка на Риби, Дева, Стрелец и Близнаци това ще е интервал, в който ще би трябвало да се преценяват с зародилите по-силни и по-слаби ограничавания извън. Те изискват тяхното самовглъбяване или опиране на личните сили “, изяснява той.

„ Марс настига Плутон във Водолей и чакам да бъде по-динамичен във връзка с споровете. Възможни са стопански наказания, ограничавания, блокади на пътища и КПП-та “, предвижда астрологът-физик.

Той предизвестява, че 23-27 февруари ще е под напрежение интервал.

„ Очаквам изостряне на обстановката. Мисля, че това ще е обвързвано с украинската рецесия, която минава на нов стадий “, съобщи Митрев.

„ Процесите в света ще са свързани с преустрояване, смяна на съществуващия ред, т.е. едни детайли ще отпаднат и ще зародят други. Тези спорове се явяват външният израз на измененията и катализаторите им “, изясни той.

„ Очаквам в този интервал компликации в България. Разочарования измежду популацията поради ограничавания, които ще бъдат наложени. Ще станем очевидци на стопански и политически промени. Разделението сред ръководещите и народа ще се задълбочава “, посочи астрологът. 

„ Март ще стартира с умерено, само че в края на месеца ни чака затъмнение. Енергиите ще са динамични и нещата - доста нестабилни. Допълнително ще се пораждат стопански проблеми от паралела сред Юпитер и Уран. В интервала 23-25 март, когато е затъмнението във Везни и Овен, може да се чакат прояви на неодобрение, на спорове, които обаче ще са спонтанни и безредни. Тогава има възможност да стане по-ясна рецесията във властта “, предвижда той.

„ Месец април ще е значим във връзка с това да прозрем наклонността, която стартира на 12 януари 2020 година със съответствува на Плутон и Сатурн. Това е значим цикъл в нашия живот. Става дума за 36-годишен интервал. Планетите през април-май образуват полуквадрат и тогава събитията ще са показателни във връзка с трендовете за развиването на цивилизацията ни в идващите 30 години “, акцентира астрологът.

„ За тези, които помнят разпада на социалистическия блок и перестройката, това е същият интервал, съвпадащ на оня, когато се появява Горбачов и приказва за измененията. Това ще са събития, които към този момент се загатват. Светът към този момент няма да е еднолично лидерстван от Съединени американски щати, а към този момент ще бъде завършено като идеология, идея за така наречен многополярен мир “, посочи той.

„ В средата на април ще се ускори внезапно процесът на разграничаване. Вече се приказва за надзор сред страните от Европейски Съюз. Това не е инцидентен миг, а ще е наклонност, която ще се развие напролет “, предвижда Митрев. 

Май ще е сложен за хората родени сред 20 и 30 януари поради това, че Плутон ще навлезе в ретроградна фаза в третия градус на Водолей. В живота им ще има дълбоки промени. Осъзнаването за света ще е обвързвано със загуби, може да се утежни здравето им. Ще се унищожават съществуващите връзки. В края на месеца ще се успокоят очевидно нещата, тъй като Юпитер ще внесе сила на благоденствие, само че то ще е за сметка на други пластове (б.а. от населението).

„ През юни се оформя квадратурата сред Марс и Плутон. Може да чакаме изостряне на споровете, тъй като в края на месеца Сатурн още веднъж ще мине в ретроградна фаза. Когато това се случва, нормално настава интервал на терзания в световен проект и на самостоятелен при избрани персони. Това значи, че ще се задълбочат споровете “, изясни астрологът. 

Според него спорът в Украйна в края на февруари и при започване на март ще се обостри, а до края на юни ще мине в една по-затихваща фаза. 

„ Процесите на усмиряване ще стартират през май, тъй като в този интервал тече промяна на страната. Тя няма да е такава, каквато беше. Тогава нещата ще се изяснят, само че процесът на оформянето на статута на Украйна ще продължи и през 2025 година Ще има една динамичност в края на зимата и началото на пролетта, след която нещата ще минат повече на политико-вербалната страна. Дай Боже, да съм прав, с цел да не умират толкоз доста хора! “, добави той.

Ключовата дума за юли е оптимизъм. Планетната двойка Плутон – Нептун, която има 500-годишна цикличност и може да свържем с смяната на нашата нематериалност, психика, на усещанията ни за Космоса, за Бог и всичко останало, в този момент са във етапа на секстила. Изменението върху възгледа за живота като цяло ще се усети. Ще се приказва повече за взаимността сред хората.

„ Към позитивния аспект сред Нептун и Плутон през август се появяват два малко напрегнати. Юпитер и Сатурн от секстил минава на площ, която значи, че може да се чака в разгара на ваканциите обостряне на споровете на политически и на обществен проект. Възможно е пораждане на нови ограничавания и блян за усилване на контрола върху индивида “, посочи Митрев. 

„ На 18 септември е Лунното затъмнение. Случайно или не месецът е обвързван първоначално с влизането за последно на Плутон в Козирог, което значи, че ще се доразруши това, което дефинитивно не е. Става въпрос за отживелите времето си структури. Едновременно с това следим и полуквадрат сред Сатурн и Плутон. Свързвам го с промени в Съединени американски щати и в Европейския съюз в техните структури главно “, прецизира той.

„ Тези процеси няма да завършат през 2024 година Голямата смяна ще е през 2025-2026 година, само че би трябвало да се очертаят ясно водачите, които ще изпълнят тези дейности. Септември ще е по-труден и конфликтен месец. Не бих се учудил в случай че има застоялост или криза “, акцентира астрологът. 

„ Ще се ускори през есента напрежението сред пристигналите в Европейски Съюз мигранти и локалното население, тъй като икономическите компликации ще доведат до намаление на стандарта и повишение на безработицата “, изясни той.

„ Октомври ще стартира със слънчево затъмнение в 11-ия градус на Везни, а това е обвързвано с взаимоотношения и спорове. Месецът ще приключи с опозицията сред Марс и Плутон “, съобщи Митрев. 

„ През ноември въпреки и да не се вижда като прецизен градус, опозицията на Марс с Плутон си стои. Плутон ще навлезе на 19 ноември още веднъж във Водолей. Всяка сходна демонстрация, която в астрологията назоваваме ингресия, е като ключ за силите “, прибавя той.

„ През декември Марс се връща обратно към Рак. Затова се обрисува есента на 2024 година да е по-конфликтна. Трансформацията ще продължи и при започване на 2025 година “, посочи астрологът.

„ Меркурий ще е назадничав през април, август и в края на ноември. След юли пък се усилва броят на ретроградните планети. Тогава е желателно човек да обърне повече внимание на себе си “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР