Това е първият български пълнометражен филм, който ще бъде изцяло

...
Това е първият български пълнометражен филм, който ще бъде изцяло
Коментари Харесай

Стартираха снимките на новия игрален филм на Мариан Вълев, заснет изцяло със Samsung Galaxy S22 Ultra

Това е първият български пълнометражен филм, който ще бъде напълно сниман с мобилен телефон - Samsung GalaxyS22 Ultra.

„ Искаме да разкажем доста същински историята, която на моменти е прочувствена, на моменти - мрачна, на моменти - смешна, радостна, неуместна. Някои хора назовават този род Драмеди. Идеята на този филм е да го разкажем същински, разбираемо, с цел да може историята да стигне до оптимален брой фенове, и се апелирам на Господ да успеем да реализираме това. Стъпка по стъпка вървим напред, значимо е да защитим концепцията на кино лентата и да осъществим задачите, които сме си сложили “, декларира Мариан Вълев.

Относно избора да снима лентата с мобилен телефон той е безапелационен: „ Вярвайки в качествата на SamsungGalaxy S22 Ultra, считам, че ще реализираме мечтаните резултати. Филмът е доста огромен, историята е огромна като размер, имаме над 100 местоположения и над 200 подиуми във кино лентата. Мобилността и бързината, с която ние снимаме с телефона, не можем да реализираме с естествена камера. Надяваме се да покажем един нов път на младите кинематографи - по какъв начин могат да описват своите истории без да са подвластни от структури и лобита за финансиране. Опитваме се да ги преведен по един нов път. Този филм е самостоятелен “.

Оператор на продукцията е емблематичният Димитър Гочев. „ Аз съм в нов род, това е едно предизвикателство, снимаме по нетрадиционен метод. Но, доколкото видяхме от първия снимачен ден, мисля, че всичко ще бъде наред, дай Боже “.

„ В Samsung, имаме вяра че всяка иновация, която сътворяваме, би трябвало да спомага за елементарно и прелестно освен всекидневие, само че и работа. И професионалното кино не прави изключение. Galaxy S22 Ultra e смарт телефон, с който снимачният екип имат увереността, че могат да уловят съвършените фрагменти, почтени даже за огромния кино екран. Пожелаваме триумф на Мариан Вълев и целия екип на кино лентата “, разяснява Мария Синигерова, маркетинг управител в Samsung България.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР