Това е първата в Европа инсталация на IDEMIA MorphoFaceФренската система

...
Това е първата в Европа инсталация на IDEMIA MorphoFaceФренската система
Коментари Харесай

Летището в Осло внедри система за лицево разпознаване

Това е първата в Европа апаратура на IDEMIA MorphoFace

Френската система за лицево различаване MorphoFace към този момент работи сполучливо в Нова Зеландия, Сингапур и Норвегия

Първата в Европа система за различаване на лица MorphoFace, създадена от френската компания IDEMIA, бе внедрена на летището в Осло, като част от автоматизираните контролно-пропусквателни пунктове.

По-рано MorphoFace проработи сполучливо в Нова Зеландия и терминал T4 на сингапурското летище Чанги, където се употребява за автоматизирана регистрация на пътуващите. Летището в Осло първо се снабди с сходна система в границите на Стария континент.
още по тематиката
Пускането на MorphoFace съответствува със сезонния пик на натоварването, заменя остаряла инфраструктура и усилва пропускателната дарба на пунктовете за граничен надзор на летището. Технологията на IDEMIA улавя и разпознава лицата в придвижване.

Самата система няма движещи се елементи или източници на в допълнение осветяване. Интеграцията й с други системи за граничен надзор разрешава освен регистрация на пътуващите при идване и тръгване, само че и далечен мониторинг за потребностите на норвежката полиция, европейски и интернационалните сътрудници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР