Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт

...
Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт
Коментари Харесай

Борисов: Срам! Само пари и власт ги интересуват, ще заравнят всичко

„ Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт - позор. “ Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява решението на депутатите да дават военно-техническа помощ на Украйна. Той дефинира дейностите на ръководещите като PR акция.

„ Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко направи спешен ПР, с цел да избави Кирил Петков. Повече няма да го приема в централата на ГЕРБ. Няма никаква помощ. Щом вкараха в спешния ПР и украинския дипломат, правете сметка. Уведомил съм за дейностите му нашите другари в Украйна “, разяснява Борисов при визитата си в Стария Пловдив, където прегледа новата митрополия и строящия се до нея храм „ Св. Архангели “.

По думите му на процедура няма решение за Украйна. Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, в случай че нямаме елементи и работна ръка, Борисов съобщи, че можем.

„ Управляващата коалиция е съвсем разпадната. Те единствено разпределят - от пътища, от каквото намерят. Христо Иванов сподели, че на тях оставили единствено постни дробчета. Не ми се приказва на Гергьовден в кулинарно отношение, само че другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент “, добави някогашният министър председател.

Според Борисов само, което ги крепи е корупцията

„ Сега на ред е да вземат слънчевите паркове. “, съобщи Борисов.

На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той още веднъж съобщи, че тези ръководещи би трябвало да стоят, до момента в който „ заравнят всичко “.

„ И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите “, добави той.

Бойко Борисов отхвърли да разяснява думите на президента Румен Радев, че е направена рискова стъпка към въвличането на България във войната. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че не ге е слушал, а слуша само  владиците. „ Радев ги докара тези и викаше, че в случай че има повече като Киро и Асен, България ще е на Луната. А в този момент по всякакъв начин се пази и от тях, и от Стефан Янев, тъй като хората към този момент него го сочат с пръст “, сподели още той.

„ Аз преди една година ви споделих – който сее ветровете, жъне стихии. Народът се ненавижда, Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Навръх Гергьовден Бойко Борисов пожела на българите да са храбри и са слушат какво им приказват владиците.

Още детайлности вижте във видеото:  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР