Това е основната хипотеза, каза той и увери, че става

...
Това е основната хипотеза, каза той и увери, че става
Коментари Харесай

Киев подозира Русия в отравянето на съпругата на шефа на украинското военно разузнаване

" Това е главната догадка ", сподели той и увери, че става дума за съзнателно отравяне с тежки метали, а не за случай.

По-рано през днешния ден Франс прес, базирайки се на украински медии и на украински източник, с който се е свързала, заяви, че брачната половинка на Кирило Буданов, ръководителя на украинското военно разузнаване, минава лекуване за отравяне с тежки метали. Жената се почувствала зле и била подложена на проучвания, които са посочили, че в организма й има следи от тежки метали, които не се употребяват в всекидневието или от въоръжените сили.

" Присъствието им (на тези тежки метали) в организма й може да значи тенденциозен опит за отравяне ", написа осведомителният уебсайт " Бабел ", който се базира на източник от украинското разузнаване.

" Вероятно отровата е била дадена с храна ", добавя източник от силите на реда, представен от в. " Украинская истина ".

Кирило Буданов управлява военното разузнаване към украинското министерство на защитата от 2020 година Тази конструкция е считана за виновна за няколко офанзиви против Русия от началото на съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година

Руските управляващи упрекват по-специално Буданов и неговата работа, че са организирали през октомври 2022 година огромна офанзива на Кримския мост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР