Това е опит от Промяната да бъда сплашен със службите,

...
Това е опит от Промяната да бъда сплашен със службите,
Коментари Харесай

Делян Добрев: „Продължаваме промяната“ се опитва да ме сплаши със службите

Това е опит от Промяната да бъда сплашен със службите, тъй като съм изнасял класифицирана информация. Тази информация не е класифицирана. Г-н Сабрутев една година е бил народен представител и не знае законите. Аз не експортирам класифицирана информация, тъй като най-малкото " Булгаргаз " нямат такова деловодство. Аз попадам в частта от закона, съгласно която експортирам информация, с която мога да защитя публичния интерес, тъй като този интерес е нарушен. Сабрутев да седне и да прочете закона. Това съобщи по БТВ бъдещият народен представител от ГЕРБ в 48-ото Народно заседание Делян Добрев в отговор на вчерашните изказвания на Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ".

Защо се пробват да ме сплашат? Защото желаят истината да не излезе нескрито. От Промяната демонстрират някаква проформа фактура за цена от 84 $ за газ, която България не е платила. Слагат тази проформа фактура в чекмеджето и купуват газ посредством медиатор от " Газпром " с 30 $ по-скъпо. Така е нарушен публичният интерес ", уточни Добрев.

Тук приказваме за милиарди евро, с които са ощетени българските данъкоплатци. С далаверите с газа и с горивата са ощетявали българите със 100 евро на секунда по време на ръководството си. Няма да ме сплашат, тъй като аз не експортирам класифицирана информация и пазя публичния интерес, съобщи още той.

Снимка: Булфото
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР