Това е някаква политическа игра, която е обидна за Левски“,

...
Това е някаква политическа игра, която е обидна за Левски“,
Коментари Харесай

Тити Папазов за хода на Божков: Тази игра не е за „Левски“

Това е някаква политическа игра, която е обидна за „ Левски “, съобщи пред bTV баскетболният треньор Константин Папазов - Тити, който единствен изиска акциите от Васил Божков и Георги Попов. Днес стана ясно, че Васил Божков желае да даде акциите на клуба на премиера Бойко Борисов.

„ В последна сметка всеки притежател има право да се възползва с имуществото си “, разяснява още Тити Папазов.

„ Моята позиция не се е трансформирала. Изявих предпочитание пред господин Божков акциите да ми бъдат трансферирани с една единствена цел – да направя най-хубавото за „ Левски “ дружно с цялата синя общественост “, сподели той. И добави, че не знае дали министър председателят има право да получи акциите и дали изобщо ги желае. Не съм осведомен с комерсиалния закон, само че нещо, с цел да се случи, би трябвало голямо предпочитание от двете страни - на този, който джиросва и този, който получава акциите. На този стадий в България не виждам някой различен, с изключение на мен да пожелае този " парещ картоф ", а аз не се тормозя да го хвана. Нямам визия от тук нататък дали господин Борисов, като министър-председател, има право, сподели той.

Това, което постоянно ще разграничава " Левски " от другите тимове, че при нас има идеология, носим името на най-великия българин. При нас нещата са доста транспарантни. Не виждам смисъл по никакъв метод да се политизира " Левски " и неговото бъдеще, съобщи Папазов.

Той въпреки всичко остава оптимист, че акциите ще преминат в негови ръце, защото има проект за бъдещето на " сините ".

" Продължавам да имам вяра в моята идея. Убеден съм в пътя, който би трябвало да бъде извървян. Убеден съм, че този проблем, който се появи, е проблем на решението. За мен това е политическа игра, която по никакъв метод не би трябвало да бъде свързвана с лицето и с името на " Левски ". Но в последна сметка всеки един притежател има правото да вземе своето решение ", сподели Папазов и добави: " На 29 април му се обадих с ясното схващане, че искам тези акции да попаднат у мен, тъй като имам визия за положителното бъдеще на " Левски ". От тук нататък... Ще се случи, за какво да не се случи? Аз съм единственият, който има вяра и има визия за бъдещето на " Левски ". И съм подготвен да ги получа тези акции ". /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР