“Това е незаконният ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете

...
“Това е незаконният ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете
Коментари Харесай

Ексклузивно! Антон Хекимян: Вижте как кметът Терзиев пусна Вълка в кошарите на общината

“Това е противозаконният ловджийски хотел на Румен Гайтански на крайбрежията на бент. Искър. В началото на април, кметът на “Промяната ” Терзиев стартира шумна акция по неговото срутване. Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди! А, да - и предната стена на лятната кухня на Вълка ”. В извънредно видео от  персоналния си фейсбук профил,  общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян описа и сподели подмолните сделки на Васил Терзиев с оповестения за търсене Румен Гайтански.

 

Тук се питаме - какво тъкмо повлия на Терзиев за тези 14 дни, след което обществено разгласи пред медиите, че се е схванал с Вълка, че той самичък ще събаря постройката си, не сдържа учудването си общинарят.

“Г-н Терзиев, това наподобява ли Ви на съборена постройка? Сключили сте и контракт с общинска компания наложително да събори постройката. А с каква заповед спряхте това срутване? Какво Ви даде обещание Вълка? Как по този начин му повярвахте абсолютно? Сключихте ли някакво съглашение черно на бяло или Ви го даде обещание на по кафенце? Знаели сте, че тук нищо не се събаря, за какво го крихте от софиянци месец и половина? ”, недоумява общинският консултант от ГЕРБ-СДС.

 

“Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос. От 29 март, когато Вие сякаш стартирате събарянето, до 11 юни, когато излиза решението на пернишкия съд, са минали съвсем три месеца - период, който е бил очакван за събарянето на съвсем цялата постройка. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната ” в София продължава ”, разгневи се Антон Хекимян.

Видеото можете да видите.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Антон Хекимян Васил Терзиев кмет София Румен Гайтански – Вълка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР