Това е най-модерната баба в света с перфектно усещане за

...
Това е най-модерната баба в света с перфектно усещане за
Коментари Харесай

Сензация на 96 г.! Смятат я за най-модерната баба в света: Работила във фабрика, следват я дори известни хора 

Това е най-модерната баба в света с съвършено чувство за мода. Живо доказателство, че възрастта е единствено число.

Някои хора на шейсет, седемдесет или даже деветдесет години нарушават всички стандарти за остаряването. Те остават млади по душа и водят деен живот, на който даже младежите завиждат. Една такава вдъхновяваща персона е Хелън Рут Елам.


Хелън, родена през 1928 година, има присъщата за нея сива коса и се облича в най-хубавите и съвременни облекла. Тя е считана за най-модерната баба в света с над 3 милиона почитатели в Instagram. Всеки път, когато Хелън разгласява фотография в Instagram, тя получава лавина от похвали за смелия си фешън нюх. „ Тя е живото доказателство, че възрастта е единствено число “, показва порталът Brightside.

Хелън е млада по сърце и употребява своята енергична природа, с цел да преодолява компликациите в живота. И това, което в действителност притегля хората, е нейното положително отношение.


Хелън се изправи пред големи персонални нещастия в живота си. Тя загуби сина си от рак и брачна половинка си в автомобилна злополука. Работата й не беше бляскава; Тя е работила във фабрика в продължение на 28 години, с цел да устоя фамилията си. Сега има 8 внуци и 2 правнуци.

Нейната популярност стартира, когато нейната правнучка, Кенеди Луис, разгласява фотография на Хелън в нейния тоалет с надпис " X ". За една нощ Хелън стана известно име, последвана от звезди като Риана, Клои Кардашиян, Никол Ричи, Гуен Стефани, Майли Сайръс и Дрейк.

Тя беше посетител на доста известни излъчвания, а в този момент съставлява марки. Хората толкоз доста харесват нейната позитивност, че споделят, че тя още веднъж прави обществените медии готини.


Хелън, сходно на доста необикновени персони, завоюва сърцата на доста хора. Хората я обожават освен поради стила й, само че и поради бунтарската й настройка. Въпреки това, тя е изправена пред рецензии от някои, които оставят смели мнения върху нейните изявления.

Тя обаче остава непоклатима и отхвърля отрицателните мнения, като споделя, че постоянно е била бунтарка по душа.

В нейния Instagram мотото на Хелън гласи: „ Крадях вашите мъже от 1928 година “, обобщавайки нейния деятелен метод към живота. Тя се оправя с всичко, което прави, с добра доза комизъм.

Нейният съвет за благополучен живот е елементарен: постоянно поздравявайте непознати с усмивка (обикновено ще получите такава в отговор) и се отнасяйте с всички общително.




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР