Това е най-големият им страх, че примера на Лозан Панов

...
Това е най-големият им страх, че примера на Лозан Панов
Коментари Харесай

БОЕЦ: Правдата и Справедливостта ще бъдат над интересите на дебелите и мутренската им стабилност

Това е най-големият им боязън, че образеца на Лозан Панов може да стане инфекциозен, че доста български магистрати може и ще се отърсят и Правдата и Справедливостта ще бъдат сложени над ползите на дебелите и мутренската им непоклатимост. Страх ги е и че жителите осъзнават силата си.
Коментарът е Гражданско придвижване " БОЕЦ " показа Георги Георгиев във Facebook. Ето какво още написаха те:

" Цацаров се явява наместник на мафията в тази система и посредством въздействието си над болшинството във Висш съдебен съвет той брани ползите на своите господари и санкционира неуместните! Всички помним по какъв начин при започване на 90-те години държавните предприятия бяха източени посредством една универсална незаконна скица, като мафията поставяше своите компании на входа и изхода на завода или предприятието. Така се упражняваше цялостен надзор и целият запас се източваше, до момента в който най-после оставаха единствено руини.

Същата скица следим и през днешния ден във връзка с правосъдната система. Прокуратурата (като частна компания на мафията) е сложена на входа и изхода на правосъдната система, налагайки цялостен надзор и изкривявайки и опорочавайки всички процеси. Прокуратурата е на входа, като от нея зависи дали и на кого ще бъдат повдигнати обвинявания. Това от дълго време не е справедлив развой, а поръчкова активност в която съществена роля имат Пеевски и Борисов, а Цацаров е проводник и реализатор на тяхната воля. Един арбитър не може да осъди и най-корумпираният политик, в случай че прокуратурата не му повдигне обвинявания и не ги внесе в съда. Прокуратурата обаче застана от години и на изхода на правосъдната система, като предрешава не рядко правосъдните решения.

Това става също поръчково, посредством неприятно готови обвинявания, негодни и съзнателно компрометирани доказателства, тенденциозни и подправени експертизи, очевидци и СРС-та. Така съдиите поради „ неточности “ и умишлени пропуски на обвиняването са принудени да издават оправдателни присъди, или да връщат делата на прокуратурата. Помните репликата на Бойко Борисов: „ Ние ги хващаме, те ги пускат “, само че никой не споделя за какво ги пускат. Разбира се, в българският съд също има гнили ябълки, постоянно толерирани кариерно още веднъж от Цацаров посредством въздействието му във Висш съдебен съвет, само че битката против корупцията в България е обречена точно поради бездействието и тенденциозните дейности на прокуратурата. Институция, изгубила от дълго време своите публични и конституционни функционалности и отговорности и трансформирала се в бухалка за неуместните и страж на мафията.

Помията, която изляха свинските парцали след срещата на БОЕЦ с Лозан Панов демонстрира големите страхове в душите на техните господари. Борисов, Пеевски и Цацаров схващат, че тяхната власт се крепи единствено и само на тоталният надзор върху всички управляващи и репресиите над неуместните. Факта, че тези им дейности се оказват безрезултатни към част от магистратите и гражданското общество разрушава легендата за всевластието и могъществото на мафията. И това е най-големият им боязън, че образеца на Лозан Панов може да стане инфекциозен, че доста български магистрати може и ще се отърсят и Правдата и Справедливостта ще бъдат сложена над ползите на дебелите и мутренската им непоклатимост. Страх ги е и че жителите осъзнават силата си, а БОЕЦ събираме все по-голяма социална поддръжка... "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР