Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова

...
Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова
Коментари Харесай

Денят символизира рогът на изобилието, поради което всеки може да получи щедри дарове от Вселената

Това е най-хубавото време за учене и асимилиране на нова информация. Луната в този знак носи прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. 

Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги дистанции.

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:03ч на 24 ноември до 09:21ч на 25 ноември

Символ на деня е рогът на изобилието. Към нас идва нова галактическа сила и би трябвало да се одобри всичко, което подарява великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Гняв и неспокойствие са безусловно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е обвързван с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който би трябвало да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас. 

Ако някой има податливост към лакомия, сребролюбие, то в този лунен ден може да се прояви това качество. Не давайте воля на този недостатък, а противоположното, пробвайте се да деянията благотворителност. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща - всичко ще ви се отплати и ще се върне цялостно при вас. Но има едно изискване: Не бива да съжалявате за това, което давате. 

Нови каузи да не се стартират. Изключение: доста е добре да се стартира цикъл от физически извършения или курс в ново образование. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец. Желателно е да се заобикалят спорове и бурни прояви на страсти. Да не се пропилява този ден. Вземете обстановките в свои ръце и следвайте шанса си. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, великодушни. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Не бива да ядете каквото ви попадне, само че и не се отхвърляйте от това, което ви се желае. Диетата има удобен резултат. Може да се подстригвате. 

Слънчев календар – 9 безоблачен ден – Не се опасявайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки не се предлагат. Купувайте единствено това, което ще ви би трябвало скоро и е неотложно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР