Това е моят първи мач като треньор в европейските турнири.

...
Това е моят първи мач като треньор в европейските турнири.
Коментари Харесай

Валентич преди мача с АПОЕЛ: Имаме отговорност към Toдор Неделев

" Това е моят първи мач като треньор в европейските шампионати. При мен напрежението е едно и също. Всичко опира до анализирането и наблюдението на играта. Имаме доста млади играчи, които не са били част от европейски мачове. Има върху какво да работим ", стартира Валентич.
 Генев: Не се опасяваме, концепцията е да спечелим Генев: Не се опасяваме, концепцията е да спечелим
" Трудно е да се проучва тима на АПОЕЛ, тъй като смениха доста играчи. Имат 12 нови футболисти. Гледали сме четири от техните контроли. Много умел тим, това е разликата сред тях и нас. Това са две срещи, а ние се надяваме, че ще успеем да се оправим. Ще наблегнем на експанзията и бързината ", добави още той.

" В България няма състезател, който може да размени. Не единствено поради неговите качества, а Тошко като човек. Той е необикновено добър човек, има извънредно положително сърце и наличие като персона. Да не забравяме, че с помощта на него ние ще играем в Европа. Имаме отговорност към него. Тошко се усеща добре, през вчерашния ден беше на Коматево. На 25 юли той има обзор и това ще бъде направена оценка на неговото положения. Последната дума имат лекарите.

Нямахме нападател с инстинкт на голмайстор след. Не е елементарно да докараш подобен футболист в България. Когато гледахме Мартин Секулич, видяхме неговите качества. Той идва от отмора, не е в положително положение. Той вкара два гола против Ботев (Враца), само че нямах желание да го пущам толкоз рано. Към момента той е нашият главен нападател. Беше мъчно да намерим нападател, който да замести Атанас Илиев. Смятам, че Секулич ще има опция да се прояви ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР