"Това е много смела идея, която няма научни доказателства за

...
"Това е много смела идея, която няма научни доказателства за
Коментари Харесай

Проф. Мурджева изброи естествените продукти, които помагат срещу К-19

"Това е доста смела концепция, която няма научни доказателства за това да бъде осъществена. Няма безапелационни доказателства за огромната продължителност на антителата на този вирус ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия имунологът и ректор на Медицинския университет в Пловдив Проф. Мариана Мурджева във връзка концепцията хората с антитела против К-19 да могат да се събират свободно.

"Антителният отговор нормално се съдържа не повече от 3 месеца. Ние сме в сезон, присъщ за циркулацията и на други вируси. Започва разпространяването на грипния вирус. Пикове той ще доближи най-вероятно през януари, февруари. Никой не може да подсигурява, че преболедувалите от К-19 няма да бъдат инфектирани с други вируси.

Едва ли в този миг, когато имаме сериозна втора вълна, би трябвало да имаме обособени групи, които да вършат изключения.

Изграждането на имунитет с антитела и кафези е самостоятелен развой. Установено е, че подобен антителен отговор има. При някой от боледувалите антителата не престават повече от 3 месеца, само че има и такива, които не построяват антителен отговор.

Съществува заплаха да се заразим наново ", акцентира тя.

"Има доста естествено артикули, които могат да бъдат употребявани за нашата имунна отбрана - Чай с лимон, джинджифил, горчив портокал, босилек, женско биле, листата на хининово дърво, глок.

Тя предизвести, че от време на време имуностимулацията може да повреди, изключително при пациенти с несъразмерна имунна реактивност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР