Това е много неприятна тема за нея, защото тя крие

...
Това е много неприятна тема за нея, защото тя крие
Коментари Харесай

МИХАЙЛОВ ОБЯВИ: 60 самолета с българско оръжие са летяли до Полша за четири месеца

" Това е доста неприятна тематика за нея, тъй като тя крие истината обществото. Ако потвърдя нещата с документи ще стане ясно, че казаното против мен са неистини. Завел съм две каузи против нея ", това съобщи някогашният шеф на " Кинтекс " Александър Михайлов.

" При предаването на властта Корнелия Нинова направи шокиращо разобличаване - че два месеца не е свикала съвещание на Комисията по експортен надзор. За мен това е безконтролно държание от Корнелия Нинова, тъй като всички в сектора страдат от тази административна веселба ", продължи той.

Той съобщи, че е изумен от метода на водача на Българска социалистическа партия - че е направила това деяние съзнателно.

По думите му са забавени покупко-продажби за 1 милиарда евро.

" Всички страни, които доставят оръжие на Украйна, го вършат през Полша и някой други страни, тъй като различен метод - няма. Конвенционалният морски превоз е неосъществим ", безапелационен бе Александър Михайлов.

" Разглеждайки Полша се откроява един център - това е летището Жешов, което може да го определим като погранично летище. Според мен към 70% от въоръжението и боеприпасите за Украйна минават през този оръжеен хъб ", сподели още някогашният началник на " Кинтекс ".

По думите му Корнелия Нинова е скрила на каква стойност е изнесено оръжие за Полша.

" Затова взех решение да подхваща един по-нестандартен приом. Международното право в региона на въздухоплаването упорства, че би трябвало да се вземе позволение от всеки аероплан, за всяка страна, над която лети ", посочи Александър Михайлов.

" За 14 месеца преди войната нито един аероплан не е леятял до летището в Жешов. От март до юни 60 самолета са транспортирали оръжие до това летище. 60 самолета за 4 месеца значи, че 70 тона оръжие дневно са отивали за Украйна ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР