Това е много хубаво и лично, но ми е странно.

...
Това е много хубаво и лично, но ми е странно.
Коментари Харесай

Най-Накрая Сама Отговори На Въпроса, Който Всички Си Задаваха! Ще Си Смени Ли Деси Банова Името На Плевнелиева

" Това е доста хубаво и персонално, само че ми е необичайно. По филмите виждам по какъв начин мъжете припадат. Той обаче доста държи да участва ", съобщи тя. " Не желая да мисля за раждане, нито къде, нито по какъв начин, дай боже всичко да е наред. До 3-ия месец не трябваше да пътувам, в този момент може. Бяхме в Париж и имахмe страхотни прекарвания. Имахме опцията да гледаме мач от Големия шлем онлайн и да подкрепим Гришо ", призна Банова.

„ Напълняла съм, само че не дръзвам да се кача на кантара. По облеклата осъждам, че съм качила килограми. За разлика от предходната бременност акцентирам на тестените неща. Не се лимитирам, само че въпреки всичко се придържам към здравословното хранене ”, описа в студиото на „ На кафе ” Деси Банова, която чака дете от Росен Плевнелиев. Бременността й към този момент напредва. Тя е в петия месец, само че разкри, че първите месеци били ужасни. „ Това е най-сладкият интервал. Преди това ми беше доста неприятно, и то освен заран, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото ”, описа Банова. И се пошегува: „ Този юноша бе мъчи още от в този момент ”. Деси се похвали, че дъщеричката й доста добре приела новината за бременността й.

„ Тя ми сподели: „ Мамо, единствено кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих карала, с цел да си почиваш повече ”, описа Деси Банова и добави, че щерка й към този момент е дала поръчка тя да бута количката при разходките в парка, само че памперсите няма да сменя ”, сподели през смях Деси Банова.

" Бях подготвена на секундата с името на бебето, споделих му го, той доста го хареса. Представях си друго име от дребна, в случай че имам наследник, само че в оня миг споделих това име. Казахме на Йоанка и цялото учебно заведение на другия ден знаеше. Вярвам, че децата се раждат и тогава се случва майчината вътрешен глас, която ще ни даде по какъв начин да се споделя, а от време на време те се раждат с името. Не знам дали в този момент да не сменя това, на което сме се спрели, тъй като към този момент доста хора го знаят. Много таблоиди писаха, че ще го кръстим на баща ми, което несъмнено би го зарадвало доста, там, където е сега, само че аз знам, че не е хубаво, тъй като поема кармата на този, на който е наречено, а и на умрял човек.. това не е хубаво ", призна Банова.

" Работата е нещо, на което доста държа, тъй като доста ме въодушевява. Остава ми още малко, а след това ще се върна, когато мога. Казаха ми неотдавна, че есенните бебета били най-здравите, тъй като майките преди този момент били на море и са събрали доста витамин Д ", пошегува се за край Деси.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР