Това е мнението на доскорошния председател на БСП – София

...
Това е мнението на доскорошния председател на БСП – София
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Цената на това управление ще бъде много висока за БСП

Това е мнението на досегашния ръководител на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов.

По думите му за него няма изненада от решението на Общопартийната контролна комисия по отношение на наложеното му наказване. Органът удостовери решението на Националния съвет на партията. Една година той няма да има право да заема партийни длъжности, да бъде част от органите на партията и да се кандидатира за такива. Наказанието тече от 19-ти февруари 2022 година.

„ Не чаках да е друго решението. Всички обвинявания са съшити с бели конци. Казах го още преди Националният съвет да реши да ми наложи наказване. Потвърждавам го и в този момент. Това е персонална кавга на Корнелия Нинова “, съобщи Паргов.

Той е безапелационен, че на съвещанието на Националния съвет е очаквал да чуе още един път " алените линии " за Българска социалистическа партия в ръководството.

" Трябваше да ги препотвърдят предвид на разминаванията сред сътрудниците в обединението, на които сме очевидци през последните седмици. Сред тези " червени линии ", от които Българска социалистическа партия не би трябвало да отстъпва никога, са позицията за Република Северна Македония и недопускането да бъде изпратено оръжие в Украйна ", смята Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР