Това е Милла. Тя е на 11 години. А за

...
Това е Милла. Тя е на 11 години. А за
Коментари Харесай

Левски зарадва млада фенка, преборила се с коварно заболяване

Това е Милла. Тя е на 11 години. А за нежната си възраст към този момент има куп победи зад тила си. Изправя се против левкемията, бори се с воля, темперамент и неизменима усмивка. Към днешна дата е в ремисия. Преди няколко дни, в навечерието на Коледа губи своя татко... а до нас доближава следната молба: " Тя е луда фенка на " Левски " и фланелка на обичания тим би стоплила сърцето й ".

Днес посетихме Милла в Добрич. Срещнахме се с нея и дружно с момчетата от локалния фенклуб успяхме да забележим усмивката в очите й. Успяхме и да забележим оня войник, който ни описаха преди да стигнем до Добрич. Докоснахме се до извънредно лъчезарно момиче, което ориста е подложило на доста тествания. Момиче, което към този момент разбра, че може да се облегне и на рамото на огромното левскарско семейство!

За Милла споделят, че е боецът в фамилията. Най-малката, само че най-силната. У дома й гордо свети златен орден по футбол. Преди две години печели на интернационалното съревнование за деца, победили рака.

Днес тя продължава да се бори, а ние сме уверени, че ръка ще й протегнат и други левскари!

На Милла може да помогнете с подаяние по сметка:

IBAN: BG62STSA93001523670803 с титуляр Христинка Желязкова Калчева

Кутия за дарения ще бъде сложена и в формалния магазин на " Герена ", а може да се свържете и с фенклуба на " сините " - Levski Club Dobrich

Ще Ви описваме и в бъдеще за смелото " синьо " сърце...

Светли празници, левскари!

Един за всички, Всички За Милла!
 Турци застават сред Левски и Габриел Обертан
Турци застават сред Левски и Габриел Обертан

Сагата към французина като че ли няма край
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР