Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, самопризнание за подялба

...
Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, самопризнание за подялба
Коментари Харесай

Нинова: Ако ГЕРБ седнат за преговори по меморандума, означава, че Борисов е поставил партията си на колене пред ПП-ДБ

Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, признание за делба на постове и пестник за Борисов. Това съобщи водачът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".
" Партиите, които щяха да изчегъртат ГЕРБ, които щяха да сменят модела на ръководство, в този момент оферират на Борисов 50% от страната ", съобщи Нинова.
" Единствен излаз от тази обстановка е избори 2 в 1 ", добави тя.
" На второ място това е меморандум-самопризнание, че тази сглобка съществува само, с цел да си разпределя постове. От началото на държавното управление до ден сегашен ние от Българска социалистическа партия ви повтаряме това - тези хора се събраха само, с цел да си разпределят страната, да я овладеят посредством регулатори и Висш съдебен съвет и ето го доказателството - документално, черно на бяло доказателство защо са се събрали. Няма нито ред за политики, за хора, за опазване на здравето, за цени, за инфлация - единствено постове. Това е доста гласовит пестник за Бойко Борисов. Ако въобще ГЕРБ седнат за договаряния по този меморандум, това значи, че той е сложил изцяло партията си на колене пред ПП-ДБ ", сподели още Корнелия Нинова.
Като изменничество на националния интерес дефинира Нинова изявлението на премиера Николай Денков, че е значимо глобите против Русия да работят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР