Това е мъжът, когото съм чакала, каза тя Много момичета

...
Това е мъжът, когото съм чакала, каза тя Много момичета
Коментари Харесай

Открих ергена, след Ергенът, призна Джия

Това е мъжът, който съм чакала, сподели тя

Много девойки бяха изпратени вкъщи от Евгени Генчев и не съумяха да се класират до финала на " Ергенът ". Една от тях е Джия - чалга дивата, която несъмнено имаше моменти на химия и пристрастеност с пианиста. Именно по тази причина отводът му да й даде роза през миналата седмица сащиса, както феновете, по този начин и самите участнички в имението.

Джия обаче не се изтезава, а даже в противен случай - признателна е на Генчев за решението, тъй като... след " Ергенът " срещнала ергена. Певицата не крие, че е доста влюбена, само че този път е взаимно.

" Много харесах Евгени, той е прекрасен, интелигентен, добър и някак другоземен, по-космат ", смее се Джия в ефир. " Но това, което имам в този момент, е това, което постоянно съм желала. Намерих този, за който съм си мечтала и който съм чакала ", разкри певицата, само че отхвърли да покаже обичания си, тъй като връзката им е още прекомерно " прясна ".

" Много харесах Евгени, той е прекрасен, интелигентен, добър и някак другоземен, по-космат ", смее се Джия в ефир. " Но това, което имам в този момент, е това, което постоянно съм желала. Намерих този, за който съм си мечтала и който съм чакала ", разкри певицата, само че отхвърли да покаже обичания си, тъй като връзката им е още прекомерно " прясна ". За сметка на това Джия е уверена, че Валерия Георгиева е най-подходящата жена за Евгени и химията сред тях е на друго равнище, доста по-различно от това с останалите девойки. " Искам тя да победи, желая да им отида на сватбата. Казвам го съществено, тъй като бях в имението - той няма такава химия и страст с нито едно от другите девойки ", показа Джия.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР