Това е магическа техника и с нейна помощ можете да

...
Това е магическа техника и с нейна помощ можете да
Коментари Харесай

Цветна карта на съкровищата – магическа техника

Това е магическа техника и с нейна помощ можете да създадете своя лична действителност, на процедура безусловно всичко, което желаете. Картата на съкровищата ще ви помогне да постигнете своите цели. Тя може да е огромна или по-малка, с рисунки, със фотоси или без фотоси. Те оказват помощ да се концентрирайте върху задачата си и да видите по какъв начин се движите към нея.

Процесът на разработване на картата на съкровищата е обред за триумф. Създавайки я със личните си ръце, вие влагата своята персонална мощ в нея. Ако употребявате цветове, това ще ѝ придаде още по-голяма мощ. Колкото повече мислите за своята цел, толкоз по-бързо ще я достигнете. И картата на съкровищата ще ви помогне в това. Даже да ви наподобява необикновено, просто нарисувайте своята картина и я оцветете. Дори да не можете да рисувате и рисунките ви да наподобяват като карикатури, никой няма да ги гледа с изключение на вас, тъй че не се тормозете. Ако пък въобще по никакъв начин не умеете да рисувате, тогава може да употребявате фотоси изрязани от други места. Все отново е значимо да извършите всичко със личните си ръце. Ако напълно нищо не можете да нарисувате и нямате картинки на разположение, тогава напишете с думи, това което желаете. Но написаните думи да са по-малко по опция и написани цветно.

В горната част на листа, в средата нарисувайте „ Източникът на всички неща “. Това може да е Бог, китайският знак Ин и Ян, признакът за безконечност, Пентаграм, Слънце, кръст или звездата на Давид.

Отдолу нарисувайте това, което желаете. Да предположим, че ви трябват доста пари, с цел да си купите кола. Тогава вашата карта би трябвало да наподобява по този начин:



Както се вижда всичко произлиза от източника. Разделяте картата си на три елементи.

1 (вляво) – осъзнаването, че всичко произлиза от източника;

2 (средата) – утвърждението, че имате това, което желаете да получите;

3 (вдясно) – признателност към източника за осъществената фантазия.

Ясни правила за съблюдаване при основаване на картата на съкровищата не съществуват, само че колкото по-конкретна е и ярка, толкоз по-добре. Рисунките могат да бъдат и карикатури, не се стремете към фотографска акуратност. Използвайте колкото може повече ярки цветове. Ако сте със светла руса коса, нарисувайте блестящо жълти коси. Може да обкръжите източника със всички цветове на дъгата.

Какво да вършиме с картата на съкровищата откакто я нарисувате? Ако живеете сами я закачете там, където вашият взор най-често попада –например вратата на хладилника, шкафа, стената в спалнята. Ако пък живеете с други хора, приберете я някъде на несъмнено място, само че постоянно би трябвало да я поглеждате. Събуждайте се и заспивайте с визията за нея. Мислено я гледайте, до момента в който пътувате към работа си или си пиете кафето. Постоянната визия и повтаряне ще ви държат на верния път за реализиране на вашата цел и предпочитание. Вие обезателно ще получите това, което желаете.

Може да си извършите карта на съкровищата за благосъстояние, за триумф, за обич, за здраве, за духовно рационализиране, за всичко, което желаете. Когато вършиме картата, с цел да я подсилите, използвайте знанията си за цветовете. Ако желаете да създадете карта за финансово благоденствие, направете от зелена хартия, в случай че е за обич – розова, за успокоение – синьо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР