Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има

...
Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има
Коментари Харесай

Дончев: Трябва да има правителство, но работата му няма да е лесна

" Това е структура с огромно напрежение, само че в механиката има подобен вид напрегнати структури, някой път се оказват доста здрави. Това е вярното решение “. Това сподели в изявление за bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев за проектокабинета " Денков-Габриел “, който беше показан в петък и би трябвало да бъде гласуван скоро от депутатите.

" Трябва да има държавно управление. Пътя, през който минахме, беше доста сложен от политическа позиция, от време на време от човешка. Работата му няма да е лесна “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му ГЕРБ не е опитвала да получи някакво преимущество в договарянията с ПП-ДБ, откакто изтече записа от партийното заседание на " Продължаваме промяната “.

" Минахме през няколко фази… значим е резултатът – има състав на държавно управление и има болшинство в Народното събрание, което да го поддържа. Другата огромна вест – има болшинство, което има воля и е в положение да поддържа правосъдна промяна “, съобщи Дончев.

На въпроса дали ще има депутати от ГЕРБ, които ще гласоподават " срещу “ проектокабинета " Денков-Габриел “ той призна, че не може да отговори. Проведохме доста диалози, разбрахме се, че по-добро решение от това няма, колкото и да е мъчно, посочи депутатът от ГЕРБ.

Решението за отделянето на Националната следствена работа от прокуратурата той дефинира като " добра стъпка за деконцентрация на пълномощията и на властта на прокуратурата “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР