"Това е, което иска Русия. Диктатор! Да се смесват проблемите

...
"Това е, което иска Русия. Диктатор! Да се смесват проблемите
Коментари Харесай

Британски военен експерт за Румен Радев: Русия иска в България да има диктатор

"Това е, което желае Русия. Диктатор! Да се смесват проблемите в политиката на държавното управление с чисто отбранителните и военни въпроси в Академията значи политизиране на военните по непростителен метод. В една народна власт не би трябвало да се смесват политиката с въоръжените сили”. Това съобщи подполковникът от запаса Глен Грант, прочут английски специалист по защита и хибридната война на Русия в Украйна, пред Faktor.bg.

Коментарът му е във връзка днешното изказване на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в двора на Военната академия в София, при тържественото разкриване на новата образователна година.

Грант има персонално усещане от Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, тъй като преди години консултираше като част от американски екип промените и трансформацията в българската защита. Преди година в Доклад на авторитетната американска фондация „ Джеймстаун”, озаглавен „ Стратегия за сигурност на Прибалтика” специалистът Глен Грант установи.

„ Руските корени проникват все по-дълбоко в постсъветския свят, в сравнение с Западът осъзнава. Настоящият български президент е явно удостоверение за това. Доскоро той беше открит последовател на НАТО като шеф на Военновъздушни сили, само че след избирането му за президент стана ясно, че той постоянно е бил корав последовател на Русия. Никой, даже в личната му страна, не знаеше и не подозираше, че ще се изметне”, споделя още Глен Грант.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР