Това е жена в пълния смисъл на думата. Тя е

...
Това е жена в пълния смисъл на думата. Тя е
Коментари Харесай

Тя е единствената жена в Зодиака, която може да бъде едновременно практична и романтична

Това е жена в цялостния смисъл на думата. Тя е нежна и нежна на тип, само че от вътрешната страна е твърда като стомана. Свенлива е, в никакъв случай няма да я видите да се държи предизвикателно и смело в обществото. Но по тази причина пък отлично владее всички дребни женски хитрини и секрети, когато с непоколебима решителност потегля да гони щастието си, въпреки пътят към него да е бодлив и стръмен. Нито ще спре разколебана, нито ще вика за помощ. Тя може да роди дете на любовника си, преди да е сключила брак, може да напусне брачна половинка си, в случай че срещне различен мъж, и да се изправи с горда външност против едно общество, сочещо я с пръст. Стига да реши, че любовта й е същинска и заслужава всичките жертви. А това не е нито девическо, нито целомъдрено.

И въпреки всичко, пробвайте се да я разберете. Дълбоко в помислите си тя е чиста. И в любовта е такава. Но става въпрос за същинската обич, тъй като другата не я интересува. Готова е да изкачи планини, да се спусне в морските дълбини, водена от мощните си усеща. Не би трябвало да забравяме, че богът на гръмотевиците, Вулкан, е същинският шеф на Девата. И в случай че тя усети, че бракът й не е същински, а в това време срещне обич, която счита за съвършена, без съмнение и с обсег ще прекъсне остарялата връзка. Не й е по усета да разрушава фамилно гнездо, само че не може да живее в неистина и двуличие. Такъв е характерът на нейната непоквареност, построена на първо място в личните й показа за морал и почтеност.

Девата е единствената жена в Зодиака, която може да бъде по едно и също време практична и сантиментална. Ще се отдаде на всепоглъщащата я обич, а в това време ще страда от мисълта за укорите на обществото, само че няма да спре и промени решението си. Това е образец за практичността на земното начало у Девата, съчетано с въздушната, постоянно търсеща идеала същина на Меркурий. Силата на любовта у тази жена може да засенчи пристрастеността на всички други зодиакални знаци. Много постоянно физическата страна на същата обич обаче е сменена от пристрастеността на нейния дух, което се нрави изключително на по-интелигентните и деликатни мъже.

Макар че е перфекционистка, дамата Дева не е съвършена. Крие у себе си дефекти и дразнещи черти, които мъчно се понасят. Например може да ви вбеси с изказванието, че никой не прави нещата по този начин методично и експедитивно като нея. Обикновено е права и тъкмо това е дразнещото. Освен това доста държи на точността. Затова забравете навика си да закъснявате. В противоположен случай рискувате да я ядосате, а тогава става дребнава и се заяжда за най-малкото. Не спорете с нея – все едно, няма да я успехите. Тя постоянно ще бъде права. Поднесете й рози – те ще смекчат гнева й. Извинете й се неотложно, без да увъртате. Кроткото и откровено пояснение пред нея минава повече, в сравнение с най-умелата неистина. Тя усеща и вижда всичко – от дребното петънце червило на яката ви до вашата престореност. Никак не е наивна. Но няма да се рови в бельото ви, най-малко не преди да се ожените. След това може и да го сметне в реда на нещата, откакто ще бъде в дома й.

Най-голямата ви неточност ще бъде да посочвате и изтъквате минусите й. Девата по никакъв начин не обича това. Оставете я да има вяра, че е безгрешна (между другото в множеството случаи е така). Нещо повече – поверете й фамилния бюджет и се допитвайте до нея по финансовите си каузи, стига от това да не страда мъжкото ви самочувствие. Тъй като е практична, тя ще се оправи доста добре и ще ви даде скъпи препоръки.

Ако сте решили да започнете връзка с жена Дева, на първо време би трябвало да обърнете внимание на маниерите и речта си. Тя не търпи грубите изрази и жаргона. Не понася хората, които се нахвърлят върху храната или ядат царевицата напряко от кочана. По-добре се откажете от този деликатес, в противоположен случай ще би трябвало да молите сервитьора да ви я нарони и да ви я сервира в паница. За да из-, държите сполучливо изпита при Девата, би трябвало да се къпете и бръснете по два пъти дневно, да слагате чиста риза, да се полеете с одеколон, да се срешите грижливо, а обувките ви да бъдат лъснати до искра. Едва тогава можете да отидете на среща. Ако инцидентно закъснеете, не се опитвайте да се оправдавате. Правете се, че не знаете какъв брой е часът. Кажете й, че библиотеката е затворила по-рано и не сте съумели да си дочетете еди кои си научни публикации, а те са доста значими за вас. Това ще й направи усещане и тя няма да се цупи за закъснението ви.

Не харчете и не разхищавайте безгрижно парите си пред нея. Показвайте непрестанно възхищението си от това какъв брой е интелигентна, само че не и досадна. Девата не обича крайностите. Не бързайте да я целувате и прегръщате още на първата среща. Изчакайте и добре преценете момента.

По-добре напряко режисирайте сцената. Тя обича театъра. Театралната зрелищност и страсти са като отдушник за нейните мощно следени усеща. Освен това е доста добър критик. Притежава изтънчен живописен усет и остра прозорливост. Основното й качество е взискателността. Тя може да ви направи цялостен разбор на една театрална режисура, като разбие на пух и прахуляк наличието на пиесата. По същия метод ще се отнесе към вашата осанка, маниери и думи. Най-естественото положение за Девата е да подлага на критика.Без нея светът би бил по-небрежен и неподреден. Вие обаче нямате право да я критикувате. Самата тя е своят най-суров съдник, няма за какво да й натяквате слабостите и грешките.

Едно от най-хубавите неща на връзката ви с жена Дева е, че можете да й прехвърлите всичките си проблеми и паники. Тя просто умира да се грижи за някого и да си основава главоболия.

Ако Девата в действителност ви обича, можете да бъдете спокоен. Без угризения я оставете на необитаем остров дружно с най-привлекателния мъж. Тя ще ви остане вярна. Е, въпреки всичко недейте да рискувате и да я забравите там. И тя е човек в края на краищата. Сърцето й е по-горещо, в сравнение с наподобява, а възприятията й от време на време могат да се сравнят с гръмотевична стихия. Девата умее доста добре да прикрива страстите си, което не значи, че те не съществуват. Не подценявайте това.

Може да ви нервира със своята взискателност във връзка с всичко, само че дамата Дева може да бъде най-милото, любящо и великодушно създание на земята. Ако приемете това й качество като добродетел, а не като недостатък, ще живеете щастливо с нея. Ще ви оказва помощ ясната й проницателна мисъл, скромността й, мелодичният й смях и занимателното й поведение, когато е спокойна и никой не я ядосва. Тогава с наслада ще се бръснете по два пъти дневно и вечер ще отскачате до библиотеката.

Тъй като е реалистка и практична, дамата Дева няма Да се остави да я залъгвате с илюзии и мечти. Говорете й истината. Не се дразнете от навика й да изпразва пепелниците през пет секунди, и тя ще ви отвърне с деликатност и внимание. Тъй като дреболиите имат доста огромно значение за нея, съобразявайте се с това. Накарайте я да ви има вяра и тогава ще разкрие цялата хубост на душата си пред вас. И когато в живота или кариерата ви надвиснат облаци, тя ще бъде тази, която ще ви вдъхне кураж и ще прогони неприятните мисли. Защото зад външната срамежливост и невзискателност се крие вътрешна мощ и храброст. Дълбокото й възприятие за отговорност сплотява фамилията. С нея домът ви ще бъде постоянно чист и комфортен. Никога няма да ви токсини със супата си, а на масичката в хола ще има по-скоро ябълки, в сравнение с шоколадови бонбони. И без това те не са потребни за зъбите, пък и за здравето.

Жената Дева е недопечен и непоколебим педагог. Никога няма да заварите детето си омацано и изкаляно на улицата или пък със скъсани дрешки. То няма да рови в нещата ви и няма да драска по документите ви. Само че тези дами рядко имат по повече от едно или две деца. Женската им природа не се нуждае обезателно от майчинство, с цел да се потвърди. Роди ли се обаче детето, те ще се отдадат напълно на неговото развъждане и образование. Обезателно ще му обезпечат обучение и ще му внушат моралните полезности и добродетели. Като майка Девата е занимателна и нежна със своето дете, стига да е уверена във вашата обич и да се усеща спокойна в фамилията. Със своята придирчивост построява положителни привички у детето си, а от прикритата й любов то получава чувство за топлота и сигурност.

Има едно стихотворение, в което се споделя, че с последните си пари би трябвало да купите самун, а не цвете. За дамата Дева са нужни и едното, и другото. Къщата й ухае божествено на свежи цветя и домакински сладкиш, който допича в печката. Приятно е вечер да се връщате в такава къща. Съпругата ще ви посрещне благо и ще изтупа праха от тогавашните ви фантазии, та да заблестят още веднъж. Ще бъде вашият ангел-хранител, когато се разболеете или ви сполети неволя. Ще бъде постоянно спретната и ще разговаряте до късно край камината за най-различни неща. Няма да ви прави подиуми на ревнивост, няма да харчи безсистемно парите ви или да флиртува с най-хубавия ви другар. Ще ви бъде вярна и предана. Ще ви оказва помощ в работата и ще пази тайните ви, а лицето й няма да се покрие с бръчки още на 40. Заради всичко това си коства да се къпете по два пъти дневно и да се държите нежно, нали? Очите й са огряни От чиста обич, а в усмивката й можете да се потопите и да потънете в самодоволство. Опитайте да я задържите.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР