Това е историята на Вероника. Момиче, което е получавало безброй

...
Това е историята на Вероника. Момиче, което е получавало безброй
Коментари Харесай

Всички се гавриха с вида на Вероника, СНИМКИ показват каква мадама е сега

Това е историята на Вероника. Момиче, което е получавало безчет насмешки поради уродливата си визия. Хора даже й пишели известия в обществените мрежи какъв брой е грозна. Девойката по всевъзможен метод се опитвала да е над нещата и да приема с усмивка мненията за външния си тип.

Вероника се опитвала да живее без комплекси и не се интересувала от публичното мнение. Тя нито един път не е нагрубила някого, откакто той я е обидил.

На страницата си в обществената мрежа Вероника качва свои фотоси от всекидневието, само че под всяка се трупаха груби мнения за какво позволява да наподобява по този метод.

Някои от мненията стигнаха прекомерно надалеч и това принудило момичето да изтрие профила си от интернет.

Тогава почнали да се носят клюки из учебно заведение по неин адрес. Това пък довело да психическо разстройство и Вероника изпаднала меланхолия.

След завършването й мненията по адрес на визията й отшумяха. Никой не е имал каквато и да е информация за нея. Тя като че ли е потънала вдън земя.

От скоро обаче Вероника има нов профил в обществената мрежа и фотоси, които шокираха всички. Стана ясно, че тя е излязла от депресията и към този момент се усеща добре. На новите си фотоси тя се усмихва, а лицето й е гримирано. Явно девойката е схванала, че по този начин може да прикрие някои свои дефекти.

Вероника към този момент е на 23 и е в действителност щастлива. Момичето към този момент е същинска жена и даже се е омъжила. Съпругът й е доста хубав, а на фотосите от сватбата двамата наподобяват безумно влюбени един в различен.

Остава ни да се радваме за Вероника и да се радваме за нея Надяваме се, че в Интернет към този момент няма да има „ смелчаци ” и „ шегаджии ”, които още веднъж да я наскърбяват./jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР