Това е инициатива, която изработихме заедно с ГЕРБ, ДБ веднага

...
Това е инициатива, която изработихме заедно с ГЕРБ, ДБ веднага
Коментари Харесай

Пеевски за Росенец: Това е съвместна инициатива на ДПС с ГЕРБ, ДБ я подкрепиха, а ПП умуваха

" Това е самодейност, която изработихме дружно с ГЕРБ, Демократична България незабавно се включиха да я поддържат, а Политическа партия умуваха и споделиха " след това ще я подкрепим ". Днес с изненада следя, че е тяхна самодейност. Това не е по този начин. Това е доста остаряла наша концепция, тя се одобри преди време, само че имаше ограничавания и не се случи, страната нищо не направи по времето на служебните кабинети с тази тематика. Имаше цялостно безучастие с отнемането на концесията на " Росенец ", по тази причина в този момент дадохме на министъра едноседмичен период - откакто се одобри решението, " Росенец " да бъде лишен от " Лукойл ".


Това съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Всички ще го внесат. Чакаме в този момент за особения представител, Политическа партия умуват за това. Днес внасяме всички дружно плана за концесията на пристанище " Росенец ", с цел да се завърши безконтролният импорт и експорт от страната. Реално посредством Лукойл се финансира войната за нас, това би трябвало да се спре. Държавата би трябвало да направи безспорен надзор над компанията. Не може една частна компания да има врата в държавната граница ", безапелационен е Пеевски.

По отношение на постройките на Росенец, той разяснява, че там вървят правосъдни каузи.

" Този механизъм си е техен. Единствено, в което ще се включим, е където има болшинство от 160 народни представители за регулаторите. Другите неща са си безусловно техни дейности като коалиция, не коалиция или както се назовават. Движение за права и свободи не е във властта ", посочи той.

Пеевски сподели, че ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ ще внесат своите оферти за промени в Конституцията в комисия, и уточни, че сега беседват, с цел да видят къде са допирните точки./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР