Това е информирал той председателя на Европейската комисия Урсула фон

...
Това е информирал той председателя на Европейската комисия Урсула фон
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще предложи правителство от експерти, които могат да стабилизират България

Това е уведомил той ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен

Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България. Това осведомих ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която разговаряхме в границите на срещата на ЕНП в Атина. Това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук.

" ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарните партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност. Заявих още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с ГЕРБ, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна ", написа още той.

По време на форума Борисов се срещна и сканцлера на Австрия Карл Нехамер и с хърватския министър председател Андрей Пленкович. " Темата за миграционните потоци към Европа е извънредно тежка и намирането на работещи механизми за преодоляването й заслужава вниманието на всички държави-членки. Миграцията и опазването на външните граници на Европейски Съюз не са народен, а общ европейски въпрос ", заяви Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР