Това е имитация на мерки срещу COVID-19“, каза председателят на

...
Това е имитация на мерки срещу COVID-19“, каза председателят на
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Щом искат война, ще я имат

„ Това е реплика на ограничения против COVID-19 “, сподели ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

„ По заповед на министър доктор Стойчо Кацаров личният състав на заведенията би трябвало да бъде освободен. Това, че министри излизат и споделят, че има стопански ограничения – ние всички знаем, че няма такива. Няма и нищо общо с актуализацията на бюджета “, безапелационен е Алибегов.

По думите му единствената антикризисна мярка е затваряне и ограничение на заведенията. Алибегов съобщи, че Стойчо Кацаров е излъгал в ефир, когато е споделил, че при затваряне на бизнеси ще се задейства механизъм за икономическа помощ.

 Пловдив не съблюдава възбраната за работа на нощните клубове Пловдив не съблюдава възбраната за работа на нощните клубове
Наложените преди ден по-строги ограничения против ковид не бяха изпълнени, макар инспекциите на полицията и здравните управляващи. Три от н...

„ Единствената мярка, която даде резултат е локдаун за всички. Само заведенията – нали разбирате, че хората се струпват където си желаят. Това в никакъв случай не е давало резултат и няма и да даде “, счита Алибегов. По думите му са заложени 420 милиона лв. помощ за бизнеса, а освен за заведенията. „ Тези пари няма да стигнат “, безапелационен е Алибегов.

Относно разновидността ресторантьорите да работят с имунизирани клиенти, Алибегов разяснява, че това може да се случи само когато „ страната си е свършила работата “. „ Когато страната си е свършила работата и имунизираните са 60-70-80%, тогава идва при нас и споделя – ще работите единствено с имунизирани клиенти “, уточни той.

„ Спираме с митингите или когато се изготвят стопански бизнеси, които бизнесът да одобри, или при анулация на заповедта “, сподели Алибегов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР