Това е и причината никога да не сме получавали нито

...
Това е и причината никога да не сме получавали нито
Коментари Харесай

АРТЕКС: Не жертвайте българския бизнес, заради политически амбиции!

Това е и повода в никакъв случай да не сме получавали нито лев от публични поръчки, от европейски, държавни или общински фондове.Инвестираме в най-хубавите стандарти за качество и не вършим взаимни отстъпки с полезностите си. Затова клиентите ни се множат и АРТЕКС е решителен водач в строителния отрасъл в България. Построили сме повече от 65 обекта, отличени с десетки първи награди в националния конкурс " Сграда на годината " и влагаме новаторски и модерни технологии и подходи в построяването на домовете на бъдещите генерации.Гордеем се с постигнатото и с това, че можем да осигурим работни места и прехраната на стотици български фамилии!

Вярваме, че трудностите са единствено част от пътя към сполучливото осъществяване на един от най-смелите ни планове –сграда„ Златен век “. Ние не участваме в политиката и не желаем да ни трансформират в пленник на политически интриги и междуинституционални противоборства. Намираме за неприемлив институционалния тормоз, на който бяхме подложени преди две години.

Съдът анулира незаконосъобразната заповед на ДНСК за прекъсване на градежа и постанови, че нашата постройка дава отговор на всички нормативни и механически условия. Нещо повече -два правосъдни състава категорично потвърдиха в претекстовете си към правосъдните решения по проблема, че Разрешението за градеж на постройката " Златен век " ще бъде годно минимум до 19.11.2022 г! Сега, когато след цели две години нелегално прекъсване на градежа, строителството беше обновено, виновните институцииотново се готвят да се поддадат на мощния политически напън и да издадатпоредния незаконосъобразен акт за прекъсване на градежа.

Отказват да чуят нашите правни причини, само че което е по-страшно -отказват да зачетат изводите, направени от българския съд по въпроса за валидността на разрешението за градеж. Няма да поносим нова демонстрация на административен произвол и няма да се поколебаем да защитим конституционните си права с всички законови средства. Решени сме този път да потърсим правата си по Закона за отговорността на страната и общините за вреди.Нашият митинг не е политически, ние не желаеме оставки и не се вълнуваме от едно или друго персонално предопределение. Днес протестираме, тъй като настояваме да се съблюдава законът и да се почете решението на съда! Защото желаеме да построим постройката " Златен век ", за която имамевалидно позволение за градеж! Защото се надяваме, че към момента не е късно способените органи да премислят позицията си и да вземат умно, вярно и отговорно решение по случая! Защото желаеме постоянна и предсказуема бизнес среда, учредена на принципитена правовата страна! Протестът ни ще се състои на 21 юни 2021 пред постройката на МРРБв София, в 8:30 ч.

„ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ АД
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР