Това е готов състав за Ку-ку правителство. Не просто няма

...
Това е готов състав за Ку-ку правителство. Не просто няма
Коментари Харесай

В Петър Илиев видяхме комбинация от Сидеров, Филчев и Борисов

Това е подготвен състав за " Ку-ку " държавно управление. Не просто няма да подкрепим проектокабинета на " ИТН ", а ще гласуваме " срещу " - поради механизма на сформиране на държавното управление, поради тази самодоволност и самодостатъчност, която ни е безпределно позната от последните 12 години. Това сподели пред БТВ зам.-председателят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Николай Хаджигенов. 

" Този диктат, като концепция за ръководство, е антидемократичен. Тази диктатура е всичко това, против което някои от нас се борим. Може би във компания " 7/8 " това е задоволително, само че в естествения свят не е. От Има Такъв Народ споделят: " Ще извършите каквото желаеме ". Не е това методът. От Има Такъв Народ чухме,  че не те са създали някаква тъпота, а че всички други са отговорни. Тази нападателна самоувереност може би е добре да мине през нещо като психотест ", съобщи Хаджигенов.

" Те схващат политиката и ръководството като автократичен акт – има някакъв цар, който ни спуска неща и ние сме длъжни да ги изпълняваме ", акцентира Хаджигенов. 

" С думите, че това е политическата детска градина очевидно съм вдигнал равнището. Това е политическа детска ясла ", добави той.

" В последните месеци ми излезе пяна на устата да изяснявам по какъв начин би трябвало да бъде формирано съдружно държавно управление. Не приказваме за коалиция, а за поддръжка. За да сложим разграничителни линии – кои сме ние, кои са те, би трябвало да има политическо съглашение ", разяснява зам.-председателят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Той за следващ път повтори, че на са желали постове. " Нещо повече – декларирахме, че не желаеме постове. Ние сме в политиката с цел да дадем, не с цел да вземем. И сме в политиката не с цел да управляваме силово, а мъдро ", уточни Николай Хаджигенов. 

Той разяснява и провокиралото голям брой мнения присъединяване на претендента на Има Такъв Народ за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев в утринния блок на Нова телевизия: " Видяхме композиция сред ранния Волен Сидеров, Филчев и Бойко Борисов. Това защо ни е? Няма изобщо смисъл да си задаваме въпроса по какъв начин това нещо ще прави правосъдна промяна ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР