Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че

...
Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че
Коментари Харесай

Ще приемем подкрепа от всеки, готов да я предложи

" Принципът, който има в нашата част на обединението е, че ние ще подкрепим политики. Тоест съответни оферти, тъй като съгласно нас по този начин работи демокрацията ”. Това съобщи пред NOVA  съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджигенов в отговор на въпроса дали обединяването, в което взе участие, би подкрепило кандидатурата за ръководител на Народното събрание на Ива Митева, която беше част от правната комисия, а в този момент е народен представител от " ИТН ".  

" За момента не обсъждаме имена за ръководител на Народното събрание. Би трябвало трите протестни партии да изберат ръководител, който да е от тях. Това е най-логичното нещо ”, уточни Хаджигенов.

По думите му, водачът на `Има подобен народ "  Слави Трифонов е събрал към себе си умни хора, експерти, които ще сформират правителство или най-малко ще се опитат. " Обединението е значимо. Ако той се обърне към нас, имаме подготвеност да предложим хора ”,каза още съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! ". " Не става въпрос за обикновената аритметика, която явно не излиза. Става въпрос за поддръжка. Трябва да създадем, каквото можем. БСП сами предложиха поддръжка и ние ще я вземем. Ако има такава от Движение за права и свободи, и нея ще вземем ", добави той.

" Смелостта не е в това да се явяваш на избори, до момента в който успееш да си нагласиш резултатите. Смелост е да отстояваш правилата си ", посочи Хаджигенов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР