Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате,

...
Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Водолей за 2020 г.

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, само че с мудна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите по какъв начин ще се изнижат дните. През е добре да бъдете с нараснало внимание, с цел да не пропуснете значимо събитие, което ще ви даде опция за професионална изява.
ще ви подари с доста обич. В пробуждането на природата ще процъфтят и връзките с обичания ви човек. Април ще бъде месец на служебни тествания. Може да се сблъскате със слухове  и интриги. Важното е да не взимате присъединяване в тях и да спазвате своите морални правила. 
През ще ви е мъчно да разберете някой от околните си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. е подобаващ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде опцията да подредите целите си, с цел да не губите време в търсене на това, което желаете.
ще премине под знака на другарството. Очакват ви незабравими дни и нощи в скъпо другарство. Това е време, в което ще видите доста разнообразни страни от живота.  ще ви води в неподозирани направления. Някои представители на знака ги чака съществена промяна в живота.
През бъдете умерени, само че наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за дейни дейности. ще бъде плодороден месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат сполучливо, което подсигурява триумфа на сключваните покупко-продажби и положителния резултат от тях.
ще се чувствате изтощени, което е изцяло обикновено след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния метод на живот - да подобрите храненето, да се разделите с някои нездравословни привички и да намирате повече време за придвижване. Включването на членовете на фамилията ви в тези инициативи ще се отрази отлично на връзките ви. 
През 2020 година  Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, само че с мудна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите по какъв начин ще се изнижат дните. През февруари е добре да бъдете с нараснало внимание, с цел да не пропуснете значимо събитие, което ще ви даде опция за професионална изява. Март ще ви подари с доста обич. В пробуждането на природата ще процъфтят и връзките с обичания ви човек. Април ще бъде месец на служебни тествания. Може да се сблъскате със слухове  и интриги. Важното е да не взимате присъединяване в тях и да спазвате своите морални правила. През май ще ви е мъчно да разберете някой от околните си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. Юни е подобаващ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде опцията да подредите целите си, с цел да не губите време в търсене на това, което желаете. Юли ще премине под знака на другарството. Очакват ви незабравими дни и нощи в скъпо другарство. Това е време, в което ще видите доста разнообразни страни от живота. Август ще ви води в неподозирани направления. Някои представители на знака ги чака съществена промяна в живота.През септември бъдете умерени, само че наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за дейни дейности. Октомври ще бъде плодороден месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат сполучливо, което подсигурява триумфа на сключваните покупко-продажби и положителния резултат от тях.Последните два месеца ще се чувствате изтощени, което е изцяло обикновено след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния метод на живот - да подобрите храненето, да се разделите с някои нездравословни привички и да намирате повече време за придвижване. Включването на членовете на фамилията ви в тези инициативи ще се отрази отлично на връзките ви. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР