Това е генералска битка. Така Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев

...
Това е генералска битка. Така Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев за Радев: Имаме си генерал-популист

Това е генералска борба. Така Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното, президент на България от 2012 до 2017 година, разяснява обръщението на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на към нацията, в което той сне доверието си от държавното управление на Бойко Борисов.

,,Ето ви генералската борба се случва. Тази борба сред "добрия " и "лошия " военачалник ", добави той и напомни, че в доста свои изказвания е приказвал, че за президент на България имаме генерал-популист.

Плевнелиев цитира сентенцията "Ако нямаш идея, имаш потребност от война " и прикани да се запитаме каква е идеята на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който по думите му не се е посветил на единството на нацията и непрекъснато е бил контра на ръководещите, че Радев е заложил единствено на картата, че той е честен стожер и моралната опция за българските жители, а най-после се е провалил.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

Росен Плевнелиен разяснява в изявление за БНР тезата на президента за влизането на България в еврозоната.

,,В не едно свое изявление съм предсказвал, че тази година ще сме очевидци на най-важната геополитическа борба в България - това е борбата за влизането на страната ни в еврозоната.... Ако България влезе в ERM II през април, това значи отделяне на България от съветската геополитическа орбита. Това значи мощна нова фаза на България в еврозоната, в богата и демократична Европа'', разяснява някогашният държавен глава.

Според него към този момент виждаме по какъв начин всички, които са срещу това, се провеждат и ще работят. По думите му най-голямата неистина, която се популяризира през последните дни в България, е, че се прави каквато и да било промяна във валутния ръб:

,,Това, което се случва в този момент, е изпускане на нервите на всички съветски хибридчици, на всички, които не желаят да влезем в еврозоната. Обявява се война на държавното управление, с цел да може България да не влезе в еврозоната. В България има консенсус, че валутният ръб е това, което не би трябвало да се пипа'', посочи Плевнелиев.

Първа реакция от държавното управление след изказването на Радев

Според Плевнелиев президентът има право да снеме доверието си от държавното управление, както и самият той постъпи през 2013-а година по отношение на държавното управление на Пламен Орешарски, само че:

,,До тук Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на не е дал нито едно решение на посочените проблеми в страната. Нека президентът да извика тези институции да работят дружно. Три години той не построи никакво доверие с ръководещите, а воюваше с правителството'', обясни Плевнелиев.

По думите му всички кавги са факт, само че би трябвало да се даде решение за тях.

,,От тук нататък президентът Радев ще прави всичко допустимо, с цел да се прожектира като опция на правителството'', предвижда Плевнелиев и добави, че съгласно него Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на не се усеща добре като президент, а се бори за властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР