Това е епизод пореден и личните истории на всички ни

...
Това е епизод пореден и личните истории на всички ни
Коментари Харесай

Съдия Тодорова за Нотариуса: Инженерите са притеснени

Това е епизод следващ и персоналните истории на всички ни са част от подтекста. Можем да разберем какво се случва единствено в случай че сме задоволително издръжливи да помним и да не губим вярната посока. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съдията от Софийския градски съд Мирослава Тодорова във връзка проблема с Мартин Божанов-Нотариуса.
Всичко по тематиката: Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в правосъдната система 185
Когато прекомерно дълго време се злоупотребява с една консервативна система като правосъдната по политически аргументи, се стига до сходни проблеми. Това не са първите сигнали за политико-криминален напън върху правосъдната система. Това е непристойно, вулгарно. Докато се преследва резултата да има послушни съдии и прокурори, които да правят поръчки, се оставя задоволително необятно пространство чистата криминалност да набави нещо за себе си, съобщи арбитър Тодорова.

Независимо че господин Божанов е мъртъв, не престават някакви сигнали и мафиотски кодове. Това е инструментариум, чиято цел е да омъглява и да плаши хората, което пък въпреки това значи, че поръчителите, инженерите са обезпокоени, уточни магистратът.

В последните години обстановката става все по-профанизирана и става все по-лесно разбираемо и отчетливо, което не разрешава на нито една обществена власт да може да се оправдава безапелационно, че не виждат и не схващат защо става дума, акцентира Мирослава Тодорова.

Тя напомни, че арбитър Цариградска и арбитър Лазаров са алармирали за принуждение върху себе си през 2017-та и 2019 година, като от момента до подаването на сигналите до лятото на 2023 година, и то при изменена обстановка, не е имало деяние на способените органи. Това е обезпокоителен сигнал. Оказа се, че делото против Божанов беше допустимо едвам когато се промени конюнктурата по неразбираем за нас метод – след гърмежа против тогавашния основния прокурор и диалога сред и Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., в който се приказва, че следва прегрупиране в прокуратурата, разяснява Тодорова.

По думите ѝ провалът на парламентарната комисия и на комисията във Висшия правосъден съвет (по проблема " Нотариуса " – б. ред.) не е съдбоносен изначално.

Има метод да бъдат съпоставени обстоятелствата – те са на една ръка разстояние, означи магистратът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР