„Това е една разпространена чрез медиите фантастична теория на един

...
„Това е една разпространена чрез медиите фантастична теория на един
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не съм говорил с Корнелия Нинова за субсидиите

„ Това е една публикувана посредством медиите фантастична доктрина на един човек, прочут в Бургаско с прякора Ментата. Визирам Йордан Цонев. Това е прекомерно съшито с бели конци. Истината е напълно обикновена. Всичко, което се разви в Народното събрание беше напълно естествено, напълно импровизирано и беше изненадващо за всички ни”. Това разяснява зам.-председателят на 44-то Народно заседание Валери Симеонов по отношение на обвиняванията, че е бил медиатор сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за това партийната дотация от 1 лев да стане 8 лв..

„ Гласуванията сами по себе си потвърждават, че няма никаква договореност. На всеки средноинтелигентен човек му е ясно каква е позицията на ГЕРБ във връзка с контакти с Българска социалистическа партия. Стана ясно, че ГЕРБ искаше да ликвидира Българска социалистическа партия, оставяйки ги без дотация. Това беше тяхната цел”, сподели още той в студиото на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините”.

„ По какъв метод, по до момента настоящия закон, щяха да се финансират партиите с 1 лев, който по време на съвещанието стана нула лв., и посредством отворена скица за финансиране от компании и от физически лица? Коя ще е тази компания и кой ще е този вманиачен шеф на компания, който ще даде пари на някоя опозиционна партия и ще даде това да се запише в формалния баланс на партията? Ще има ли подобен вманиачен, който ще желае да си ликвидира компанията?”, запита още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР