Това е една от най-големите идиотизиращи лъжи, които се тиражират

...
Това е една от най-големите идиотизиращи лъжи, които се тиражират
Коментари Харесай

Проф. Евелина Келбечева: Една от най-големите идиотизиращи лъжи, които се тиражират от времето на соца

" Това е една от най-големите идиотизиращи неистини, които се тиражират 77 години. Обществото още веднъж е бомбардирано с клишетата на комунистическата агитация, която не спря след рухването на Берлинската стена и обръщането към демократична система. Няма такова нещо като гратис обучение и гратис опазване на здравето. Ние плащаме с нашите налози, с цел да се осъществят тези така наречен обществени придобивки, които крепят режима. Колко хора в България знаят, че тези, които не бяха фамилни, имаха 10% ергенски налог. Или пък фамилни двойки, които нямаха деца. Това беше непоносим цинизъм и бъркане в раните на хора, които имаха задоволително огромна фамилна персонална драма за това, че не могат да имат деца ". 

Такъв отговор даде Евелина Келбечева пред " 24 часа " по отношение на изказванията, че здравеопазването и образованието са били безвъзмездни, а хората са можели да си разрешат 2 седмици отмора на море.

" Със сигурност би трябвало да изчезнат имената на улици на съветските и руските политици, генерали и дипломати! Не може повече да се оправдаваме с липса на познание и липса на исторически извори и документи. В момента имаме достъп до голям масив от документи. Имаме проучвания на всички аспекти на комунистическия режим, освен за репресивната система, само че и за стопанската система, банкрутите, образованието, пропагандата, изнасянето на активите на България. "

" Продължаваме да чуваме старите пропагандни мантри. Най-лошото, което може да измънкат за комунизма, е, че нямало банани. Като чуя споменаването на бананите, неприятно ми става. Продължава умилителното отношение към соца. А и към “бащицата " Живков - един сатрап, който се представяше от прокомунистическата агитация като популярен общественик, направил всичко за богатството на народа. Това е един безгръбначен функционер, за който алфата и омегата на това, което прави, е да остане на власт ".

" В момента имаме негов монумент в цялостен растеж в Правец плюс къща музей, плюс реставрирана с европейски пари приемна, в която са изложени неговите дарове и роман за великата му дипломатическа активност и връзките му с Кадафи, Хюсеин и Кастро – това са девиации на “паметта " за историята. А в случай че отидете на мястото на последния комунистически концентрационен лагер край Ловеч, виждате единствено един непретенциозен кръст, постоянно разбивана паметна плоча и пътна табела, на която написа “Лагер “Слънчев бряг ". Това са знаците за най-зловещия лагер, който е бил затворен чак през 1962 година За няколко години там са избити с камъни и с тояги над 160 индивида. Поредният висш цинизъм. "

" 3 март е датата на подписването на един предварителен контракт, с който приключва десетата подред война сред Руската и Османската империя. Самите руснаци, поставяйки подписите си под този контракт, знаят, че той няма мощ на кротичък контракт освен тъй като не е утвърден от Великите сили, само че и тъй като година по-рано Австро-Унгария и Русия подписват две съглашения, с които подсигуряват, че няма да се основава огромна славянска страна на Балканите.

" Сан Стефано е един от най-големите легенди в българската история, който е основан от съветската имперска дипломация и агитация отпред с полковник граф Игнатиев. 3 март е неуместна дата за народен празник на България и придвижването “3 март ", каквото и да прави, е основано на една век и половина преповтаряна имитация на българската история ", сподели още в изявлението проф. Келбечева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР