Това е една много лесна и вкусна рецепта, която се

...
Това е една много лесна и вкусна рецепта, която се
Коментари Харесай

Бързо, евтино и много вкусно: Пълнени чушки с яйца и сирене

Това е една доста лесна и вкусна рецепта, която се оказва, че мнозина не са опитвали, макар че се прави доста бързо и не изисква съществуването на кой знае какви артикули в хладилника ви. Ще се хареса на цялото семейство и несъмнено ще повторите тази вкусна рецепта, която се прави бързо, елементарно и става доста вкусно!
Необходими артикули:
- 6-7 зелени чушки
- 6-7 яйца
- 350 гр сирене
 Класическа рецепта за баница със сирене и праз Класическа рецепта за баница със сирене и праз
Кой бе обича вкусна и топла домашна баница? Всички ние се стремим да създадем до по-уютно място, а какво по-хубаво от това да създадем...
- 5 с.л. брашно
- олио
Начин на подготвяне:
1. Измийте чушките, махнете дръжките им и добре ги почистете от семките. След което оставете встрани и се заемете със идната част от рецептата.
2. В една купа разбийте добре яйцата, натрошете сиренето и прибавете брашното. Сместа би трябвало да стане гъстичка, тъй че да може да се задържи в чушките, когато ги напълните. Ако брашното ви се коства малко, можете да добавите още.
 Най-старата рецепта за фасул по манастирски Най-старата рецепта за фасул по манастирски
На котлона къкри боб по манастирски. Продукти: 1 купичка зрял боб - 200 г 2 глави кромид лук 1 морков 1 суха чушка 3-4 консер...
3. След това напълнете добре чушките. Направете лек процеп на всяка чушка, тъй че да се изпекат допустимо най-добре. Ако сместа ви е прекомерно течна, можете да „ запушите “ отворите на чушката в парче сирене.
4. Печете на авансово загрята до 180 градуса фурна, до момента в който чушките не стартират да покафеняват от горната страна, към 50- 60 минути.
Да ви е сладко!
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР